YALOVA ŞEHİR OYUNLARI KENT KUPASI – Kent 77 TvKent 77 Tv
165
17 Temmuz 2023 - 12:21
YALOVA ŞEHİR OYUNLARI KENT KUPASI

Yalova Kent Konseyi tarafından, Yalova Belediyesi ortaklığında bu yıl 2.cisi düzenlenen Yalova Şehir Oyunları Kent Kupası, hafta sonu gerçekleştirilen müsabakalarla sona erdi. Hafta sonu okçuluk ve basketbol branşlarında gerçekleştirilen yarışmalar, heyecanlı anlara sahne oldu.

Çevre İllerden Gelen Sporcular Galibiyet Elde Etti

Sabah erken saatlerde başlayan müsabakalardan ilki okçuluk branşında yapıldı. Kent Kupası Geleneksel Türk Okçuluğu Puta Koşusu, adı altında yapılan müsabakalarda, şehrimizdeki sporcuların yanı sıra; İstanbul ve Bursa’dan gelen sporcular da yer aldı. Erkekler ve kadınlar olmak üzere 2 kategoride düzenlenen turnuvanın sonuçları ise şu şekilde oldu;

Erkekler; 1. Murat Üstün (Göktuğ Geleneksel Okçuluk), 2. İbrahim Afraziloğlu (Tulpar Geleneksel Okçuluk), 3. Hayati Akkaya (Hasanağa Geleneksel Okçuluk), 4. Dinçer Öner (Göktuğ Geleneksel Okçuluk)

Kadınlar; 1. Ayşegül Demirbağ Çalışkan (Delular Geleneksel Okçuluk), 2. Zeynep Polat (Atıcılar Tekkesi), 3. Sevgi Duran (Hasanağa Geleneksel Okçuluk), 4. Aslı Kaleoğlu (Atıcılar Tekkesi)

Yalova Kent Konseyi Başkanı Mustafa Kandemir, müsabakaların sonunda sporcuları tebrik ederek madalyalarını, katılım belgelerini ve hediyelerini sporculara takdim etti.

Başkan Tutuk, Basketbol Müsabakalarına Katıldı

Yalova Şehir Oyunları Kent Kupası müsabakaları, akşam saatlerinde basketbol turnuvaları ile devam etti. Yalova Belediyesi tarafından Gazipaşa Caddesi 17 Ağustos Parkı içerisindeki yenilenen sahalarda gerçekleştirilen turnuvada takımlar, kıran kırana mücadele etti.

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, hemşehrileri ile bir araya gelerek bir süre düzenlenen maçları izledi. Başkan Tutuk, maçların sonunda ise sahaya gelerek turnuvaya katılan takımlara başarılar diledi.

Vatandaşların heyecanla takip ettiği maçların sonunda büyükler kategorisinde 1.liği İstanbulls, 2.liği Anıt Sgut, 3.lüğü Lakers ve 4.sü ise Yalova 77 oldu. Gençler Kategorisinde; Golden Boys 1.inci, Team Telli 2.inci, Kara Ambar Basketçiler 3.üncü ve Los Galacticos ise 4.üncü olarak dereceye girdi. Ayrıca Bayanlar da Mamba 1.inci, Zıp Zıp 2.inci, Vip 77 3.üncü ve İsimsizler ise 4.üncü oldu.

Dereceye giren sporculara kupa, madalya ve katılım belgeleri, Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıduman, Yalova Kent Konseyi Başkanı Mustafa Kandemir, Yalova Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürü Candan Yılmaz, Yalova Belediyespor Koordinatörü Sefa Demir ve Kent Konseyi Genel Sekreteri Erkan Çetintaş tarafından takdim edildi.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
OTOPARK 190 ARAÇ KAPASİTELİ OLACAK
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ADİL YELE YAKAB BAŞKANI SEÇİLDİ
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
TERMİNALE YAZ BAKIMI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
SUBAŞI’NDA HIDIRELLEZ ATEŞİ YAKILDI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Altınova’da Mayıs Meclisi başladı

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz