YALOVA NARKOTİK SUÇLA MÜCADELEDE 1. – Kent 77 TvKent 77 Tv
YALOVA NARKOTİK SUÇLA MÜCADELEDE 1.
551
29 Ocak 2020 - 8:55

Yalova narkotik suçlarla mücadele alanında Türkiye birincisi seçildi. Yalova Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Türker Yimsek Birincilik plaketini İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun elinden aldı.

 

İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığınca Antalya’nın Serik ilçesindeki “2019 yılı Narkotik Suçlarla Mücadele Değerlendirme Toplantısı” gerçekleştirildi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun da katıldığı toplantının sonunda narkotik suçlarla  mücadele alanında etkin çalışma yürüten iller ödüllendirildi. İller nüfusuna oranla yapılan 4 ayrı gruplandırmada Yalova ili kendi grubunda narkotik suçlarla mücadelede birinci oldu.  İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Yalova Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Türker Yimsek ‘e 2019 yılı içerisindeki uyuşturucu ile mücadelede elde edilen başarıları takdir ederek birincilik plaketi verdi.

Yalova Emniyet Müdürlüğünce son yıllarda Uyuşturucu satıcılarına yönelik yapılan etkili operasyonlar göz dolduruyor. Her defasında Suç ve suçla mücadelede etkin operasyonlara aralıksız devam edileceğini bildiren Emniyet Müdürlüğü  yetkilileri, “Teşkilatımız suç ve suçluyla mücadelede birçok başarılı operasyona imza atıyor. Bu operasyonlarda gücünü ve enerjisini Yalova halkının teşkilatımıza olan inancından ve desteğinden alıyor. ‘Şok uygulamalar’ ismi verilen operasyonlarda zehir tacirlerine göz açtırılmıyor. Havadan ve karadan çok sayıda polis ekibinin ve narkotik dedektör köpeklerinin katıldığı denetim ve operasyonlar ile halkımızın huzur ve esenliği için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da suç odakları ve suçluyla mücadele konusunda asla taviz verilmeyecek. Çalışmalarımız bu kapsamda kararlılıkla sürdürülecektir” dedi.

Yazar

GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz