YALOVA BELEDİYESİ YOL İYİLEŞTİRME ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR – Kent 77 TvKent 77 Tv
YALOVA BELEDİYESİ YOL İYİLEŞTİRME ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR
319
24 Nisan 2020 - 12:52

Yalova Belediyesi, kış mevsiminde ve alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan yollarda ulaşım kalitesini arttırmak için bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan İstanbul Caddesi’ndeki asfalt yama çalışması tamamlandı.

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, güzel havaların etkisiyle belirlenen program dahilinde kent merkezindeki yollarda asfalt yama çalışması yapıyor. Ekipler, yol iyileştirme çalışmaları kapsamında, altyapı çalışmaları veya kullanımdan bozulan güzergahlarda yol iyileştirme düzenlemelerinde bulunuyor.

“Kent merkezinde trafiğin yoğun olduğu caddelerimizden biri olan İstanbul Caddesi üzerinde de ekiplerimiz yama çalışmasını tamamladı” diyen Yalova Belediye Başkanı V. Mustafa Tutuk, “Mevsimsel değişikliklerin ve alt yapı çalışmaları sebebiyle bozulan asfalt yollarımız, trafik konforunu rahatsız ediyor, araç sürücülerine zor anlar yaşatıyordu. Geçtiğimiz gün ekiplerimiz trafiğin yoğun seyrettiği İstanbul Caddesi üzerinde de çalışmalarını tamamladı. Hava şartları uygun olduğu müddetçe önümüzdeki günlerde diğer mahallelerimizde de yama çalışmalarımızı sürdürerek sürücülerimizin taşıt trafiğinde rahat hareket etmelerini sağlayacağız” dedi.

Yazar

GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz