YALOVA BELEDİYESİ YASMEK OKUMA YAZMA KURSU MEZUNLARINI VERDİ – Kent 77 TvKent 77 Tv
12
28 Mart 2024 - 13:42
YALOVA BELEDİYESİ YASMEK OKUMA YAZMA KURSU MEZUNLARINI VERDİ

Bayraktepe Mahallesi YASMEK Merkezi’nde yapılan kayıtlarda okuma yazma kurslarına olan talep bu yıl 6 kat arttı. Geçen yıl 9 kişinin başvurduğu okuma yazma kursuna bu sene 50 kadın kayıt yaptırdı. Derslere düzenli gelen 30-76 yaş arası kadınlarımız ders dönemini bitirerek mezun oldular. Mezuniyet sertifikalarını Belediye Başkanı Mustafa Tutuk’tan alan kursiyerler yazdıkları mektupları Başkan’a teslim ettiler. Mezuniyet hediyesi olarak Başkan Tutuk kursiyerlere defter ve kitap takdim etti.

BAŞKAN TUTUK “ÖĞRENMENİN YAŞI YOKTUR” DEDİ
“Öğrenmenin yaşı yok” diyerek okuma yazma kursuna kayıt olan kursiyerler, mezuniyetin heyecanını yaşadılar. Sertifikayı Başkan Tutuk’un elinden alan kursiyerler teşekkür ve memnuniyetlerini dile getirdiler. Bugün gurur verici bir gün diyerek sözlerine başlayan Başkan Tutuk; “ Kursiyerlerimizin yaş aralığını görünce daha da mutlu oldum. Azim ve inançla okuma yazma öğrenen tüm kursiyerleri tebrik ediyorum. Okumanın yaşının olmadığını bir kez daha bizlere kanıtladılar. Bizler her daim yanındayız. YASMEK Merkezleri’nde açılan kurslarımıza katılımlarınız bizi oldukça memnun ediyor” dedi.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
“YAZMANIN ONARICI GÜCÜ VE KADINCA YAZMAK”
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
OLAĞANÜSTÜ MECLİS TOPLANTISINDA BİRLİKLER SEÇİLDİ
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ABD’de Gazze protestoları üniversitelere yayılıyor!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
TÜRK GIDA KODEKSİ ARI ÜRÜNLERİ TEBLİĞİ YAYIMLANDI

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz