VE MUSTAFA SERKAN FORMAYI GİYDİ – Kent 77 TvKent 77 Tv
256
02 Ekim 2020 - 9:47
VE MUSTAFA SERKAN FORMAYI GİYDİ

RESMEN YALOVASPOR’DA!

 

Yalovaspor’un önceki gün anlaşma sağladığı başarılı orta saha oyuncusu Mustafa Serkan Demirel, kulüp tesislerine gelerek Yeşil-Kırmızılı ekibimizle sözleşme imzaladı ve formayla ilk pozunu verdi.

 

Misli.com 2. Lig 2. Grup’ta ilimizi temsil eden Yalovaspor, yeni transferine kavuştu. Yaz döneminde de görüştüğü ancak bir türlü anlaşamadığı eski oyuncusu 31 yaşındaki Mustafa Serkan Demirel’in transferinde mutlu sona ulaştı. Arhavi maçı sonrasında oyuncuyla görüşmelerini hızlandıran temsilcimizin transferde kesin olarak anlaştığı Mustafa Serkan Demirel, Yalova’ya geldi. 10 yıl aranın ardından yeniden Yeşil-Kırmızılı formayı giyecek 31 yaşındaki futbolcu, tesislere gelerek kendisini Yalovasporlu yapan sözleşmeye imza attı.

 

Lisansı yetişirse Çarşamba maçında oynayabilecek..

Diğer yandan Yalovaspor’un çiçeği burnunda transferi Mustafa Serkan Demirel’in lisansı yetişmesi durumunda, 31 yaşındaki oyuncu teknik ekibin de görev vermesi durumunda Pazar günkü Çarşambaspor karşılaşmasında sahada görev alabilecek.

 

‘Çok mutluyum’..

10 yıl aradan sonra yeniden yuvaya döndüğü için mutlu olduğunu belirten Mustafa Serkan Demirel, “Burası benim evim. 10 yıllık hasret sona erdi. Çok şükür bugün yeniden Yalovaspor’dayım. Eski günlerimizi tekrar yaşamak için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Yalovaspor’a döndüğüm ve tekrar bu formayı giyecek olmamdan dolayı çok mutluyum” diye konuştu.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz