VALİ EROL, “BU BAYRAMDA HATIRI SORULMAMIŞ HİÇ KİMSE BIRAKMAYALIM” – Kent 77 TvKent 77 Tv
VALİ EROL, “BU BAYRAMDA HATIRI SORULMAMIŞ HİÇ KİMSE BIRAKMAYALIM”
188
01 Mayıs 2022 - 9:15

Vali Muammer Erol, Ramazan Bayramı münasebetiyle tebrik mesajı yayınladı.

Mesajına, “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise cehennemden selamet olan Ramazan-ı şerifi bir defa daha yaşamanın şükrünü eda ediyoruz” ifadeleriyle başlayan Vali Erol, bu mübarek ayın nihayete ermesiyle hüzünlendiğini, aynı zamanda vefa ve kardeşlik duygularının dalga dalga yayıldığı Ramazan Bayramı’na da kavuşmanın mutluluğu içerisinde olduğunu belirtti.

Erol mesajının devamında şunları kaydetti; Bayramların, gönlümüzün ve hanemizin kapılarının açıldığı, mutluluklarımızın paylaşıldığı birlik, beraberlik, kardeşlik, dostluk duygularının güçlendirildiği, insanların kaynaşmasına ve huzurlu yaşamın tesisine vesile olan müstesna günlerdendir.

Bu müstesna günlerde çocuklarımıza sevgiyi, büyüklere hürmet ve saygıyı, cömertliği, fedakârlığı, başkalarının yüzünü güldürmeyi, akraba ziyaretini öğretmeli ve yaşatmalıyız.

Bu bayramda aramızdaki küskünlüklere, dargınlıklara son verip, hürmete en çok layık olan anne-babamızı, aile büyüklerimizi, akraba ve komşularımızı, hasta ve yaşlılarımızı ziyaret ederek sevdiklerimizle bayramlaşalım, çocuklarımıza bayram kültürünü yaşatalım.

Bayram vesilesiyle Aziz Şehitlerimizin Kıymetli Ailelerini, Kahraman Gazilerimizi, sosyal hizmet kuruluşlarında kalan yaşlı, engelli ve çocukları ziyaret etmeyi, onlarla da bayramlaşmayı unutmayalım.

Hatırı sorulmamış, gönlü alınmamış hiçbir kimse bırakmayalım.

Sevdikleri ile bayramı birlikte yaşama adına yola çıkacak değerli sürücülerimizden; trafik kurallarına uymalarını, yorgun veya uykulu şekilde araba kullanmayıp daha dikkatli ve sorumlu davranmanızı, kendinizin ve sevdiklerinizin hayatlarını riske atmamanızı temenni ve tavsiye ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, Yalovalı hemşerilerimin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı kutluyor, sevgi ve kardeşlik duygularının coşkuya dönüştüğü bu mübarek günlerin ülkemize, İslam âlemine ve tüm insanlığa barış, huzur ve esenlik getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Hepinize sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum.”

Yazar

GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Karaderili termal şehri Yalova’yı spor turizminin merkezi yapıyor!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
DEAŞ TERÖR ÖRGÜTÜ ÜYESİ, SUBAŞI İLÇESİNCE YAKALANDI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Fazlaca: Muhtarlarımızla işbirliği içindeyiz
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Fazlaca, 1 Mayıs Programına katıldı

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz