ÜNLÜ İSİMLERDEN SEÇİMLERİ KİMLER KAZANDI KİMLER KAYBETTİ – Kent 77 TvKent 77 Tv
16
01 Nisan 2024 - 13:56
ÜNLÜ İSİMLERDEN SEÇİMLERİ KİMLER KAZANDI KİMLER KAYBETTİ

Sanattan futbola bir çok ünlü isim parti çatısı altında ya da bağımsız olarak seçimlere katıldı. Ancak yalnızca CHP Ankara Etimesgut’tan aday olan Erdal Beşikçioğlu seçimi kazandı.

CHP Ankara Etimesgut Belediye Başkan Adayı Erdal Beşikçioğlu, yüzde ellinin üzerinde oy olarak ipi göğüsledi. Beşikçioğlu Etimesgut’ta en yakın rakibi MHP adayına yaklaşık 20 puan fark attı.

Dağcı Nasuh Mahruki ise İstanbul Beşiktaş’tan bağımsız aday olarak katıldığı yarışta seçilmeyi başaramadı. Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş, Kocaeli Gebze’deki adaylık yarışında 3. sırada kaldı.

Sunucu Mesut Yar ise Muğla Datça’dan bağımsız aday olarak katıldığı seçim yarışında yüzde 10 oy aldı. O da üçüncü oldu. TİP adayı olarak Ankara Çankaya’dan aday gösterilen televizyoncu İrfan Değirmenci seçim yarışını 3. sırada tamamladı.

Şarkıcı Hakan Peker İYİ Parti’den Karabük Safranbolu ilçe belediye başkan adayı olarak katıldığı seçim yarışında 5.sırada kaldı. Türkücü Davut Güloğlu da Yeniden Refah Partisi adayı olarak Düzce’den seçime girdi. Güloğlu Düzce’de başkanlık koltuğunu AK Partili rakibine kaptırdı. Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak yarışa dahil olan futbolcu Gökhan Zan ise yüzde 2 oy alabildi.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
FAZLACA, VATANDAŞLARLA BULUŞTU
GÜNDEMKent77 Tv HaberYalova HaberleriYEREL HABERLER
Yandaş medyaya 29 milyon lira akmış!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
TRT Lefkoşa Temsilcisi Sefa Karahasan’ın Diploması Sahte Çıktı!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
GAZİPAŞA CADDESİ’NDE ÇİÇEKLER SÖKÜLÜP YERE ATILDI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Yalova sahilleri için Mavi Bayrak çalışması başlatılacak

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz