TUTUK İNCELEMELERDE BULUNDU – Kent 77 TvKent 77 Tv
TUTUK İNCELEMELERDE BULUNDU
262
12 Ekim 2020 - 8:15
TUTUK İNCELEMELERDE BULUNDU
Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, hafta sonu mesaisini de yoğun geçirerek yapılan çalışmaları yerinde inceledi.
Yalova Belediyesi’nin birçok lokasyonda devam eden asfalt, yağmur suyu hattı ve çevre düzenleme çalışmalarını yerinde takip eden Başkan Vekili Tutuk’a, Başkan Yardımcısı Fatih Şahin ile birlikte birim müdürleri de eşlik etti. İlk olarak İsmetpaşa Mahallesi’nde yağmur suyu hattı çalışmalarını yerinde takip eden ardından Şehit Ömer Faydalı Caddesi üzerinde başlayacak olan asfaltlama çalışmaları öncesinde incelemelerde bulunan Başkan Vekili Tutuk, son olarak ise çevre yolunda yapılacak olan çalışmalar öncesinde birim müdürlerinden bilgiler aldı.
“BU GÜZEL KENT İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
Göreve geldikleri günden itibaren bu kent için gece gündüz demeden çalıştıklarını belirten Başkan Vekili Tutuk, “Yalova Belediyesi olarak tüm müdürlüklerimizle beraber bu kentin en iyisini hak ettiğine inanarak çalışıyoruz. Mesai saatlerimiz dışında, hafta sonları ve gecemizi gündüzümüze katarak bu güzel kentimiz için uğraş veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz. Hizmetlerimizle, gönül belediyeciliğimizle, vatandaşlarımızdan gelen talep ve istekler doğrultusunda kentimizi hizmete doyuracağız” dedi.

Yazar

GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz