TÜRKİYE İŞÇİ PARTİSİ YALOVA İÇİN HASAN KAZBEK DEDİ! – Kent 77 TvKent 77 Tv
91
26 Şubat 2024 - 18:21
TÜRKİYE İŞÇİ PARTİSİ YALOVA İÇİN HASAN KAZBEK DEDİ!

 

Türkiye İşçi Partisi 31 Mart 2024 yılı yerel seçimlerine birçok il ve ilçeden belediye başkan adaylarını açıklamıştı.

Yalova belediye başkanlığı seçimi için Türkiye İşçi Partisi Yalova İl Örgütü de adayını açıkladı.

Adaylığını açıklayan Hasan Kazbek;

“Yalova’yı tanıyoruz, sorunlarını ve imkanlarını biliyoruz. Şehrimizi halkımızla birlikte yönetmeye, ayağa kaldırmaya geliyoruz” dedi.

 

‘BİZ DİYORUZ Kİ !

Halkın iki kutuplu bir siyaset cenderesinde, yolsuzluk ve yoksulluk içinde inlediği ülkemizde zaten sorunun kaynağı olan partilerden çözüm beklenemez. Çözüm gücünü halktan alan TÜRKİYE İŞÇİ PARTİSİ‘nde buluşmak ve bu gidişe dur demektir.
Deprem, çarpık kentleşme ve çıkar ilişkilerine kurban edilen güzel kentimiz Yalova’da hak ettiği değeri görsün diyedir uğraşımız. Bunun için mücadele edecek, biz kazanacağız. DEĞİŞTİRECEĞİZ !’

ÖZGEÇMİŞ;
HASAN KAZBEK kimdir ?

1974 Yılında Kars – Çakmak köyünde memur – çiftçi bir ailenin en küçüğü olarak doğmuştur. Yalova Saffet Çam ilk okulundan sonra Yalova lisesinden mezun oldu. 1992 yılında başladığı İstanbul Üniversitesi – Edebiyat Fakültesi Belge Bilgi Yönetimi bölümü Lisans eğitimini 2000 yılında bitirdi.

Aile atölyesinde çırak olarak başladığı iş hayatında emekçinin zorlu dünyasının şahidi oldu. Toplumsal-Siyasi tercihleri bu temel üzerinde oluşmaya başladı. 1989 yılında SHP Gençlik Kolları çalışmalarıyla başlayan bu süreç emekten yana Sosyalist Hareketlerin saflarında devam etti.

Öğrenci ve gençlik çalışmalarında aktif olarak bulundu ve her kademede görev aldı. Çeşitli dergilerde makale ve denemeler yazdı. Edebiyat ve sanat alanında ilgili bir takipçi ve okurdur.
Halen hayatını işletmecilik yaparak kazanan Hasan KAZBEK evli ve 4 yaşında bir kız çocuğu babasıdır.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz