TÜRKİYE BASKETBOL LİGİ MAÇINDA SKOR TABELASI REZALETİ – Kent 77 TvKent 77 Tv
292
01 Kasım 2020 - 12:20
TÜRKİYE BASKETBOL LİGİ MAÇINDA SKOR TABELASI REZALETİ
Semt 77 Yalovaspor-Anadolu Basket mücadelesinde skor tabelası rezaleti yaşandı. Yarım saat geç başlayan mücadele sonuna doğru da yine tabela arızalanınca 10 dakikalık daha ara verildi. Bu nedenle federasyonun kulübe ceza yazdığını ifade eden Semt 77 Yalovaspor Başkanı Orbay Tuna, tabelaları yapan firmanın mutlaka ceza alması gerektiğini söyledi.
31 Ekim 2020 tarihinde Semt 77 Yalovaspor, 90. Yıl Spor Salonu’nda Anadolu Basket’i ağırlamıştı. Temsilcimizin 76-67 kazandığı mücadelede tabela skandalı gerçekleşti. Tabeladaki arıza nedeniyle mücadele yaklaşık yarım saat geç başladı. Mücadelenin son 57 saniyesinde yine tabela bozulunca, yedek skor tabelası getirildi. Bu sırada da mücadeleye 10 dakika ara verildi.
Konuyla ilgili sosyal medyada açıklama yapan Tuna, iki haftadır bu sıkıntının yaşandığına dikkati çekti. Tuna paylaşımında, şu ifadelere yer verdi:
“İki haftadır Yalova Spor Salonunda TABELA REZALETİ yaşıyoruz. Spor İl Müdürlüğü salonu yenileyip, ciddi yatırım yaptı. Bu tabelaları yapan firma mutlaka ceza almalı. Federasyon maalesef kulübe ceza yazıyor.”

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz