TÜRK FUTBOLUNUN BAŞI SAĞ OLSUN – Kent 77 TvKent 77 Tv
246
26 Kasım 2020 - 13:47
TÜRK FUTBOLUNUN BAŞI SAĞ OLSUN

İzmir’de meydana gelen depremde enkazdan sağ olarak kurtulan ve yaklaşık 1 aydır çeşitli ameliyatlar geçirerek yoğun bakımda kalan Altınova Belediyespor’un eski futbolcusu 28 yaşındaki Malik Tahirler, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Altınova Belediyespor’un eski futbolcusu 28 yaşındaki Malik Tahirler, İzmir’deki depremde yıkılan binanın enkazından sağ olarak kurtarılmıştı. Malik’in annesin ise enkaz altından cansız bedeni çıkartılmıştı

6 katlı yıkılan apartmanın enkazından sağ olarak çıkarılmıştı..
Ege Denizi’nde meydana gelen ve Türkiye’de en çok İzmir’i etkileyen 6,6 büyüklüğündeki depremde Bayraklı ilçesinde annesiyle yaşadığı ev yıkılan Malik Tahirler, enkazdan sağ olarak çıkartıldı. Ancak Malik’in annesinin enkazda cansız bedenine ulaşıldı. İzmir’in Bayraklı ilçesi 258. sokakta bulunan 6 katlı Doğanlar Apartmanı’nın deprem nedeniyle yıkılması sonucu annesiyle birlikte enkaz altında kalan eski Altınova Belediyesporlu futbolcu Malik Tahirler, sağ olarak çıkarıldı. Ancak amatör futbolcunun annesinin enkazda cansız bedenine ulaşıldı. İzmir’de çeşitli amatör takımlarda görev yapan ve son olarak Gönen Belediyespor ile anlaşan Malik, enkazdan çıkartıldıktan sonra hemen Ege Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılmıştı.

Dayanacak gücü kalmadı..
Enkazdan çıkartıldıktan sonra vücudunun hemen hemen her yeri kırılan 28 yaşındaki futbolcu, yaklaşık 1 aydır çeşitli ameliyatlar geçirdi. Yaşadığı ameliyatların ardından dayanacak gücü kalmayan Malik, dün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Başarılı futbolcunun vefatı futbol camiasını yasa boğdu.

Altınova’dan baş sağlığı mesajı..
Malik Tahirler’in vefatının ardından formasını giydiği Bölgesel Amatör Ligi’ndeki Yalova temsilcisi Altınova Belediyespor Kulübü, bağ sağlığı mesajı yayınladı. Kulüpten yapılan açıklama şöyle: “İzmir’i vuran 6,6 büyüklüğündeki deprem sonrası annesiyle birlikte yaşadığı bina yıkılan ve enkaz altından sağ olarak çıkartılan eski futbolcumuz Malik Tahirler’in tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiğini öğrendik. Eski futbolcumuza Allah’tan rahmet, futbol camiasına baş sağlığı dileriz.”

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz