TOPRAK KAYMALARINI ENGELLEME ÇALIŞMALARI BAŞLADI – Kent 77 TvKent 77 Tv
TOPRAK KAYMALARINI ENGELLEME ÇALIŞMALARI BAŞLADI
126
24 Aralık 2021 - 9:20

Yalova Belediyesi ekipleri Seçim ve Seda Sokakta toprak kaymalarının önüne geçmek için istinat duvarı yapımına başladı. Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk çalışmaları yerinde inceledi.

 

Bayraktepe Mahallesi Seçim Sokak’ta toprak kaymasından dolayı yolların, alt yapıların ve evlerin zarar görmesinin önüne geçilmesi için istinat duvarı çalışması yapılıyor. Ayrıca Kazım Karabekir Mahallesi Seda Sokak’ta ise bölgede yapılacak olan halı saha ve park alanının daha elverişli ve kullanışlı olabilmesi için Yalova Belediyesi ekipleri tarafından istinat duvarı yapılıyor.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Yalova Belediyesi ekipleri; “Yapmış olduğumuz istinat duvarı çalışmalarıyla bu her iki bölgede bulunan toprak kaymalarının önüne geçeceğiz. Seçim Sokak’ta toprak kaymasından dolayı bu bölgede bulunan yollar, alt yapılar ve evlerin zarar görmemesi için çalışıyoruz. Ayrıca Seda Sokak’ta ise halı saha ve oyun alanı yapımı öncesinde önlemimizi en baştan alarak burada da bir istinat duvarı çalışması başlattık” dediler.

Yazar

GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz