TOBB Marmara Bölge Toplantısı Yalova’da yapıldı – Kent 77 TvKent 77 Tv
4
02 Mayıs 2024 - 9:15
TOBB Marmara Bölge Toplantısı Yalova’da yapıldı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Marmara Bölge Toplantısı Yalova’da gerçekleştirildi.

 

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde düzenlenen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Marmara Bölge Toplantısı, bölgenin iş dünyasının önemli isimlerini bir araya getirdi. Yalova Genç Girişimciler Kurulu’nun öncülüğünde gerçekleşen toplantıya, TOBB Girişimcilik Müdürü Duygu Kılıç da katılım sağladı.

Toplantıya Sakarya, Kocaeli, Bilecik, Bursa ve Balıkesir İl İcra Kurul Başkanları ve Kurul Üyeleri de katılarak bölgesel iş birliği ve iş fırsatlarını değerlendirdi. Katılımcılara TOBB’un güncel çalışmaları hakkında bilgi aktarılırken, sektörel sorunlar ve talepler de masaya yatırıldı.

Toplantı Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Safa Kaya’nın katılımcılara Yürüyen Köşk temalı tabak hediye etmesinin ardından toplu fotoğraf çekilmesiyle son buldu.

 

“Görüş alışverişinde bulunduk”

Toplantı ardından bir açıklamada bulanan Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Safa Kaya, katılımcılara teşekkür etti. Başkan Kaya, “TOBB Marmara Bölge Toplantısı’nın Yalova’da gerçekleşmesi, bölgesel iş birliğinin güçlenmesine önemli bir katkı sağladı. Toplantıda bölge olarak önümüzdeki süreçte yapılacak faaliyetler hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Ev sahipliğini yaptığımız bu toplantıda bölgenin iş dünyasının önde gelen isimlerini kentimizde ağırlamaktan onur duyduk. Bu vesileyle, katılımcılara teşekkür ediyor, bölgesel iş birliğimizin daha da güçlenerek devam etmesini diliyorum” dedi.

 

YTSO Genç Girişimciler Kurulu, 60 kişilik kafileyi Yalova’da ağırlamanın yanı sıra katılımcılara Yalova’nın eşsiz güzelliklerini keşfetme fırsatı sundu. Toplantının ardından Termal’in güzelliklerini yakından görme fırsatı yakalayan misafirler, buradan Garden AŞ’de yer alan çiçekçileri ziyaret ederek unutulmaz bir gün geçirdiler.

Yalova’nın ev sahipliğinde gerçekleşen bu toplantı, bölgesel iş birliğinin güçlenmesine önemli katkılar sağladı.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
BAŞKAN FAZLACA:’ENGELLERİ RAFA KALDIRACAĞIZ’
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
BAŞKAN FAZLACA’DAN ‘GENÇLİK FESTİVALİNE’ DAVET
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
PARK VE BAHÇELERDE YAZ HAZIRLIĞI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Türkiye’nin yeni normali “yaşam maliyeti krizi”
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
BAŞKAN GÜREL BAŞARILI KARATECİLERİ KUTLADI

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz