TERSANECİLERDEN DEVLET HASTANESİNE VENTİLASYON CİHAZI – Kent 77 TvKent 77 Tv
TERSANECİLERDEN DEVLET HASTANESİNE VENTİLASYON CİHAZI
247
16 Nisan 2020 - 14:02
Yalova Altınova Tersane Girişimcileri A.Ş Yalova Devlet Hastanesi’ne desteklerine bir yenisini daha ekledi.

Yalova Altınova Tersane Girişimcileri A.Ş koronavirüsün dünyaya ve ülkemize artan etkilerinin gündeme getirdiği ihtiyaçlara cevap vermek için gayret ediyor. Mart ayında erken teşhisi kolaylaştırmak maksadıyla Devlet Hastanesine bir termal kamera bağışlayan tersaneciler, koronavirüs vakalarının ülkemizde ve Yalova’da artması üzerine yoğun bakımda çok ihtiyaç duyulan “Ventilasyon Cihazı” ile desteklerini sürdürdü.
Fedakarlıkla çalışan hastane personeli, Covid-19 hastalığını ağır şekilde geçiren hastaların yoğun bakımında kullanılan ve günün koşullarında temini güç olan cihazı, 15 Nisan 2020 Pazartesi günü teslim alıp hizmete sokmaktan büyük memnuniyet duydu.

Yalova Devlet Hastanesi Başhekim Vekili Dr. Musa Karabulut ve Yalova Altınova Tersane Girişimcileri A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Veli Orhan Gülcek açıklama yaptı.
Gülcek “Önceliğimiz insan sağlığı, sağlık ekonomik beklentilerden öncedir; bağışladığımız bu cihaz sayesinde, bir can bile kurtulsa bizim için en büyük mutluluk odur. Allah fedakâr sağlık personelimizin güçlerine güç, sabırlarına sabır katsın; bu cihaza ihtiyaç duyan hastalarımızın sağlıkla evlerine dönmelerini nasip etsin.” dedi.
Başhekim Karabulut da, “Orhan Gülcek Beyin nezdinde tüm tersane işletmecilerine teşekkür ederim. Orhan beyin güzel duasına ben de katılıyorum ve ekliyorum, deniz taşımacılığını aksatmamak için tersanelerimizde hizmet veren çalışkan insanlara da güç ve sağlık diliyorum” ifadesini kullandı.

Yazar

GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz