“TERİMİZİN SON DAMLASINA KADAR MÜCADELEMİZE DEVAM EDECEĞİZ” – Kent 77 TvKent 77 Tv
233
05 Ekim 2020 - 10:55
“TERİMİZİN SON DAMLASINA KADAR MÜCADELEMİZE DEVAM EDECEĞİZ”

Semt77 Yalovaspor Basketbol Genel Menajeri Murat Dönmez, Süper Lig için gerçekleştirdikleri başvurunun federasyon tarafından incelendiğini, bütün şartların yerine getirilmesine rağmen önceliğin Lokman Hekim Fethiye Belediyespor’da olduğunu ve bu takımın üst lige alındığını söyledi. Dönmez, her şeye rağmen bu anlamda Yalova’nın adının en iyi şekilde duyurulduğunu belirterek yeni sezonla ilgili, “Terimizin son damlasına kadar mücadelemize devam edeceğiz” dedi.

Türkiye Erkekler Basketbol Ligi’ndeki temsilcimiz Semt77 Yalovaspor Basketbol’da Genel Menajer Murat Dönmez, ING Basketbol Süper Ligi’ne katılım süreciyle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Kendileriyle birlikte iki takımın daha başvurularını gerçekleştirdiğine dikkat çeken Dönmez, bütün talimatları en iyi şekilde yerine getirdiklerini; ancak öncelik hakkının Lokman Hekim Fethiye Belediyespor’da olmasından dolayı bu takımın Süper Lig’e alındığını bildirdi.

“Terimizin son damlasına kadar mücadelemize devam edeceğiz”..

Semt77 Yalovaspor Basketbol Genel Menajeri Dönmez, “2020-2021 sezonunda ING Basketbol Süper Ligi’nden çekilme kararı alan Bandırma Basketbol takımının yerine, Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Yönetim Kurulu’nun yeni bir başvuru süreci açılmasına yönelik süre verilmişti. Bu süre içerisinde Semt77 Yalova Spor Basketbol Kulübü olarak yapmış olduğumuz lisans başvuru dosyaları, Kulüp Mali Denetim ve Lisans Talimatı ile Basketbol Süper Ligi Yönetim Esasları Talimatı’nda aranan koşullar yönünden hazırlamış olduğumuz başvuru dosyası incelenmiştir ve bütün koşulların eksiksiz tamamladığı tarafımıza bildirilmiştir. Bu yapmış olduğumuz Süper Lig başvurusu ve federasyonumuzun istemiş olduğu Süper Lig katılım koşullarını eksiksiz olarak yerine getirmiş olmamız, kulüp olarak ne kadar doğru yönetildiğimizin ve organizasyonumuzun ne kadar başarılı olduğunun somut bir göstergesidir. TBF Yönetim Kurulu, talimatlardaki koşulları sağlayan başvuru yapan üç kulüp arasında, 2019-2020 sezonu TBL sıralama önceliğini dikkate alarak Lokman Hekim Fethiye Belediye Spor Kulübü’nün ING Basketbol Süper Ligi’ne alınmasına karar vermiştir. Federasyonumuzun almış olduğu bu karara saygı duyuyoruz ve Lokman Hekim Fethiye Belediye Spor Kulübüne de ING BSL’de başarılar dileriz. Son olarak; Biz her zaman olduğu gibi Yalova’mıza yakışır şekilde; sahada terimizin son damlasına kadar mücadelemize devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz