TEMA YALOVA’DAN YENİ SEÇİLEN BELEDİYE BAŞKANLARINA NEZAKET ZİYARETİ – Kent 77 TvKent 77 Tv
10
21 Mayıs 2024 - 7:39
TEMA YALOVA’DAN YENİ SEÇİLEN BELEDİYE BAŞKANLARINA NEZAKET ZİYARETİ

TEMA Vakfı Yalova İl Temsilciliği 31 Mart yerel seçimlerinde Belediye Başkanı seçilen Yalova Merkez, Altınova, Çınarcık, Çiftlikköy, Kaytazdere, Subaşı, Taşköprü ve Kadıköy Belediye Başkanlarına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

TEMA Vakfı Yalova İl Temsilcisi Arzu Demir, İlçe-Mahalle Sorumluları ve İl Yönetim ekibi ile birlikte geçtiğimiz hafta Yalova Belediye Başkanı Mehmet Güler, Altınova Belediye Başkanı Yasemin fazlaca, Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, Çiftlikköy belediye Başkanı Adil Yele, Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan, Kaytazdere Belediye Başkanı Doğan Çitil, Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay ile Taşköprü Belediye Başkanı İsmail Arslan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

TEMA ekibi yeni seçilen Başkanlara görevlerinde başarılar dilerken İl temsilcisi Arzu Demir, Başkanlara TEMA Vakfının çalışmaları hakkında bilgiler aktardı. Demir Saha Faaliyet çalışmalarının önemli bir bölümünü Belediyeler ile işbirliği içerisinde gerçekleştirdiklerini ifade ederken, doğayı ve çevreyi korumak ve gelecek nesillere daha yaşanabilir bir çevre bırakmak adına kendileriyle de işbirliği içerisinde önemli projelere imza atma arzusunda olduklarını ifade etti.

 

TEMA Ekibi ziyaretlerinin sonunda Başkanlara Genel Merkez tarafından oluşturulan Ekosiyaset Belgesi, Toprak kitabını ve yaprak rozetlerini de takdim etti.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz