TEMA, İKLİM DEĞİŞİKLİĞİNİ ELE ALIYOR – Kent 77 TvKent 77 Tv
TEMA, İKLİM DEĞİŞİKLİĞİNİ ELE ALIYOR
169
29 Mart 2022 - 17:01

TEMA Vakfı Yalova İl Temsilcisi Arzu Demir Yalova Üniversitesi öğrencilerine TEMA Vakfı Faaliyetlerinin tanıtımı ve İklim Değişikliği ile ilgili sunumu yaptı.

15 Temmuz Konferans Salonunda Genç TEMA Başkanı ve aynı zamanda Yalova Üniversitesi İklim Elçisi olan Hale Tabu ve Genç TEMA Ekibinin davetine icabet eden Arzu Demir, TEMA Vakfı Faaliyetlerinin tanıtımı ve İklim Değişikliği ile ilgili bilgiler aktardı.

Demir, sunumunda iklim değişikliğinin nedenlerini ve etkilerini nasıl azaltılacağının aktardı ve Buzulların dünyanın her yerinde rekor hızla erimesi üzerine bilgiler aktardı. Toplumda bilinç oluşturulması ve yapılan toplumsal farkındalık çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Arzu Demir; “Yalova da İklim Değişikliği Eylem Planı çalışmalarımızı, Yalova Valiliği Çevre Şehircilik İklim Müdürlüğü bünyesinde TÜBİTAK önderliğinde yürütülüyor.  TEMA Vakfı Yalova İl Temsilciliği olarak da bu Projede paydaşlar arasında yer almaktan çok mutluyuz. Proje özelinde Yalova’ da planlanan anket ve çalıştaylar gibi çalışmaları ile desteğimiz her zaman devam edecektir.

Yalova da TEMA Vakfının Tanıtımı ve İklim Değişikliği ile ilgili Ortaokul Seviyesi, Lise ve Yetişkin olmak üzere pek çok yaş grubuna sunumlarımız mevcut olup talep edilen her platformda bu eğitim sunumlarını sizlerle buluşturmaktan mutluluk duyacağız.

Sözümüzü Toprak Dedemiz Hayrettin Karaca’nın bir sözüyle noktalamak isterim. “Yaşamak için yaşatmaktan başka bir yolumuz yok” dedi.

Yazar

GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
SUBAŞI’NDA HIDIRELLEZ ATEŞİ YAKILDI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Altınova’da Mayıs Meclisi başladı
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
STAR AVM’DE DEV AVİZE YANARAK ZEMİNE DÜŞTÜ!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Karaderili termal şehri Yalova’yı spor turizminin merkezi yapıyor!

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz