TEKERLEKLİ SANDALYE A MİLLİ TAKIMI 2023 ŞAMPİYONASINDA – Kent 77 TvKent 77 Tv
TEKERLEKLİ SANDALYE A MİLLİ TAKIMI 2023 ŞAMPİYONASINDA
267
22 Haziran 2022 - 13:29

Tekerlekli Sandalye Basketbol Kulüpler Birliği ve Yalova Ortopedikler Spor Kulübü Başkanı Alpaslan Erkoç, MADO Kafe’de düzenledikleri basın toplantısında Akkök Holding’e ve Karaderili Şirketler Grubu’na verdikleri destekler için teşekkür etti.

-“Biz 2005 yılında YOSK’ u kurduk. Beş senelik süreçte büyük sorunlar yaşadık. Sonrasında bana göre dünyanın sosyal sorumlulukta bir numarası olan AKKÖK şirketler gurubu bu gün ülkede alınan başarılarda çok büyük payı var. Dün kupayı kaldıran takım kaptanımız Yalova’nın gururu YOSK’ un gururu şimdi Fenerbahçe formasını terletecek. Milli takım kaptanı İsmail ardır. Kısaca AKKÖK HOLDİNG şirketler gurubuna çok teşekkür ediyorum.”

Basın toplantısında Alparslan Erkoç konuşmasına bir müjde ile başladı.

-“Dün gece düzenlenen bosnahersek’te düzenlenen B ligi Avrupa şampiyonasında milli takımımız rakiplerine atmış olduğu büyük farklarla beraber 2023’ te Hollanda da düzenlenecek Avrupa şampiyonasına biletini cebine koyduğundan çok mutluyum bütün millilerimizi ve tüm Türkiye’yi tebrik ediyorum.”

25-30 Haziran tarihlerinde tekerlekli sandalye süper liginin başlayacağını anlatan Erkoç, “Biz YOSK olarak, Alparslan Erkoç ve ekibi olarak dünde dedik bu günde diyoruz, “inşallah dünyanın engelli başkenti organizasyon başkenti yapmak için büyük mücadeleler veriyoruz ve böylede gidiyoruz.”

-“25-30 Haziran tarihleri arasında ilimiz Yalova da tekerlekli sandalyeler süper ligi başlayacak ve oynanacak, son dört’ e kalan final maçlarımız burada oynanıp inşallah hak eden takımımız Fenerbahçe, Beşiktaş, Antep arasında geçecek dörtlü finalde finale kalıp kupayı kaldıracak takıma şimdiden başarılar diliyorum.”

YOSK Başkanı Erkoç Genç Milli Şampiyonasını Yalova ya getirilmesi için gerekli görüşmelerin başladığını kaydetti.

“Genç Milli Şampiyonası Yalova ya alınması için temaslar başladı. 8 ülkeden Milli takımlarından Yalova da kamp yapıp Yalova da turnuvalar yapmak için talepler var. Her geçen gün güzel adımlarla gidiyoruz. Bunda başta Yalova’mızın Valisi Muammer Erol beye çok teşekkür ediyorum. Yalova’mızın genç dinamik yüreği güzel Sayın Ahmet Büyükgümüş’ ede çok teşekkür ediyorum. Sayın belediye başkanımız sağ olsun gecesini gündüzüne katıp ilimiz için bir mücadele veriyor.”

Sezonla ilgili değerlendirme konuşmasını Yalova Ortopedikler Spor Kulübü Antrenörü Murat Saltan şunları kaydetti.

-“aslında zorlu bir süreç geçirdik. 30 hafta deplasmana gidip gelinen bir süreçti. Bizleri sporcularımız ve başkanımız büyük bir öz veriyle desteklediler. Bu yıl play-off mücadelelerine kalmasak bile ligde kalmayı konumumuzda kalmayı başardık. Önümüzdeki yıl hedeflerimiz başkanımızın belirttiği gibi önceliğimiz ilk sekizin içine play-off lara girmeyi sonrasında yarı final ve sonrasında bir final neden olmasın diyoruz.”

Murat Saltan yeni sezondaki transferler ve alt yapı sorularına şunları kaydetti.

-“Transfer konusunda biz hep yalovanın öz çocuklarızyla biz hareket ediyoruz, ilerliyoruz. Tabi ki bir iki takviye her zaman oluyor ama bu büyük takımlarda ilk sekizin içerisine giren takımlarda kendi ilinden bünyesinde en çok sporcu barındıran takımlardan birisiyiz. Bu bizim için büyük bir istatislik. Başkanımız bu konuda çok hassas köylerden kasabalardan alt yapıya çocuk bulma ve oynatma konusunda çok önem veren birisi o konuda kendisine çok teşekkür ediyoruz.”

yalova ,engelli ,basketbol ,millitakım ,YOSK ,alpaslanerkoç ,kent77officiall

Yazar

GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Bursa Yalova yolunda feci kaza!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
VATAN CADDESİ’NDE KALDIRIM ÇALIŞMALARI YÜZDE 90 TAMAMLANDI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
GIDADAKİ KDV İSTİSMARINI ÖNLEYECEK DÜZENLEME RESMİ GAZETE’DE YAYIMLANDI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Fazlaca: Tersaneler, Altınova’nın gururu
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Fazlaca, itfaiye personeliyle kahvaltıda buluştu

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz