TEK KAZANAMAYAN ESENKÖY – Kent 77 TvKent 77 Tv
311
10 Kasım 2020 - 14:38
TEK KAZANAMAYAN ESENKÖY

Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Lig 2. Grup’ta beşinci hafta maçları oynandı. Bütün takımların galip geldiği grupta kazanamayan tek takım olarak Yeşil-Beyazlı temsilcimiz Esenköyspor dikkat çekti.

 

Türkiye Voleybol Federasyonu’nun düzenlediği Kadınlar Voleybol 2. Lig 2. Grup’ta nefesleri kesen heyecan yaşandı. 3 karşılaşmanın oynandığı grupta bir müsabaka ise ileri tarihe ertelendi. Grupta şampiyonluk adaylarından Sivrihisar’ın Nilüfer Belediyesi ile oynaması gereken maç, tehir edildi ve ertelendi. Eskişehir temsilcisi Sivrihisar, 4’te 4 yaparak grupta namağlup zirvede bulunuyor.

 

Galibiyetsiz tek takım Esenköy..

Bölgesel Lig’de fırtına gibi esen ve namağlup şampiyon olan Esenköyspor’un bu sezon üstündeki karabulutlar dağılmak bilmedi. Yeşil-Beyazlılar, beşinci hafta müsabakaları kapsamında; Yeşilbayramiç ile Çanakkale’de kozlarını paylaştı. Sahadan 3-0 mağlup ayrılan Esenköy, Anadolu Üniversitesi ve Kilimli Belediyesi’nin çekilerek küme düştüğü grupta son sırada bulunuyor. Temsilcimiz, iki ekip de düştüğü için bu sezon prestij mücadelesi veriyor. Oynadığı üçüncü maçını da yenilgiyle bitiren Fikret Uzun’un öğrencileri, 2. Grup’ta kazanamayan tek takım konumunda.

 

Gölcük ve İnegöl kazandı..

Diğer yandan grubumuzun diğer müsabakaları kapsamında; Gölcük İhsaniye, Ayvalıkgücü Belediyesi deplasmanındaydı. Kocaeli temsilcisi, rakibini 3-0’lık skorla yenmesini bildi. İnegöl Voleybol da Bursa derbisinde Nova Gençlik’i tie-break sonunda 3-2 devirdi.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz