TBESF’TEN YENİ AÇIKLAMA – Kent 77 TvKent 77 Tv
308
30 Kasım 2020 - 10:43
TBESF’TEN YENİ AÇIKLAMA

OCAK SONUNA KADAR ERTELENDİ!

 

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu (TBESF), yapmış olduğu açıklama ile Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Lig ve Ampute Futbol Süper Lig 1. Etap Müsabakaları ile Türkiye Atletizm Şampiyonası, vakaların artması nedeniyle Ocak ayı sonuna kadar ertelendi.

 

Dünyayı etkisi altına alan ve son dönemlerde ülkemizde de vaka sayısında artış olan Koronavirüs Pandemisi nedeniyle Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu, liglerle ilgili önemli bir duyuruda bulundu. Federasyondan yapılan açıklamada, Yalova Ortopedikler Spor Kulübü’nün de (YOSK) yer alacağı Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi, Ampute Futbol Süper Lig 1. Etap Müsabakalarının dışında 2020 Atletizm Şampiyonası, 2021 yılı Ocak ayı sonuna kadar ertelenmiş oldu.

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığı’nın talimatı var..

TBEST’ten liglerin yeniden ertelenmesiyle ilgili açıklanan karar şöyle: “Federasyon olarak duyurularını yapmış olduğumuz ve Aralık ayından itibaren oynatılmasını planladığımız Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Lig ve Ampute Futbol Süper Lig 1. Etap Müsabakaları ile 2020 Türkiye Atletizm Şampiyonası, ülkemizde koronavirüs vaka sayılarının hızlı bir artış göstermesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığının söz konusu müsabakalarının yapılmaması konusundaki hassasiyetleri göz önüne alınarak 2021 Ocak ayı sonuna kadar ertelenmiştir. Bu süreçte pandemi süreci takip edilecek olup, salgının seyrine göre gerekli bilgilendirmeler federasyonumuzun resmi kanallarından duyurulacaktır.”

 

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz