TANAÇAN’DAN 29 EKİM MESAJI – Kent 77 TvKent 77 Tv
TANAÇAN’DAN 29 EKİM MESAJI
192
29 Ekim 2020 - 14:07
Yalova Ülkü Ocakları Başkanı Bora Tanaçan, Cumhuriyetimizin ilanının 97. Yıldönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla basın açıklaması yayınladı.
Açıklamasında Tanaçan, “Milletimiz 97 yıl önce, yedi düvele karşı sürdürdüğü bağımsızlık mücadelesini, 30 Ağustos 1922’de büyük bir zaferle taçlandırmış, ardından da bu topraklardaki son şaheserimiz olan Cumhuriyetimizi kurmuştur. Aziz Milletimizin zafer takı olan bu eserin zemini cennet yurdumuzdur. Harcı, yapısı insanımızdır. Çatısı Ay-yıldızlı Al Bayrağımız, ruhu da milletimizin iradesidir. Bu eser 97 yıldır dimdik ayaktadır ve inşAllah, ilelebet payidar olacaktır.
Tarihteki sayısız badireyi geçerek, tuzakları bozarak yolunda kararlı adımlarla yürüyen Türk Milleti, Cumhuriyetle birlikte ileriye ve müreffeh bir seviyeye erişme niyetini de açıklıkla ilan etmiştir. Herkes bilmeli ve unutmamalıdır ki, Türk Milleti son vatanında ettiği 97 yıllık yemininden şartlar ne olursa olsun dönmeyecek, bin yıllık kardeşlik hukukunu ihlal etmeyecek ve ihanete sevineceği imkânı inşAllah sunmayacaktır.
Cumhuriyetimizin ilanının 97. yıldönümünde, Başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk‘ü, silah arkadaşlarını, kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi gönül borcu, saygı ve minnetle yâd ediyor, Vatan uğruna gözlerini kırpmadan kendilerini feda eden aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

Yazar

GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz