'SÜPER LİG'E YÜKSELECEĞİZ' – Kent 77 TvKent 77 Tv
494
27 Şubat 2020 - 8:09
‘SÜPER LİG’E YÜKSELECEĞİZ’

Ligde kritik haftalara giren Yalova Ortopedikler Spor Kulübü’nde (YOSK) Asbaşkan Faruk Törü, kalan haftalarla ilgili iddialı açıklamalarda bulundu. En iyi sonuçları alacaklarını kaydeden Törü, Süper Lig’e yükseleceklerini dile getirdi.

 

 

DowAksa’nın sponsorluğunda Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Yalova Ortopedikler Spor Kulübü’nde (YOSK) Asbaşkan Faruk Törü, kalan haftalarda en iyi sonuçları alarak Süper Lig’e çıkacaklarını kaydetti. Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu’nun düzenlediği Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden YOSK’ta Asbaşkan Faruk Törü, ilk 3 yarışlarının sürdüğünü dile getirdi. Geride kalan haftada evinde Konya Engelliler Spor Kulübü’nü 76-50 mağlup eden Yeşil-Kırmızılı takımımız, ilk 3 yarışı için iddiasını devam ettirdi.

 

‘Süper Lig’e yükseleceğiz’..

Son 5 haftasına girilen ligde en iyi sonuçları alacaklarına inandıklarını söyleyen Asbaşkan Faruk Törü, “Ligde kritik haftalara giriyoruz. Son 5 hafta kaldı. Geçtiğimiz hafta Konya’yı farklı mağlup ederek Süper Lig yolunda önemli bir adım attık. Kalan 5 haftada ilk 3 yarışındaki rakiplerimiz; Viaport Pendik Belediyesi Anadolu Yakası ile Antalya BŞB ASAT ile sahamızda oynayacağız. Bu anlamda fikstür avantajımız var. Kritik viraja girdiğimiz ligde sezon sonunda ilk 3 sırada kendimize yer bulup tekrardan Süper Lig’e yükseleceğimize olan inancımız tam. Bütün Yalovalıları evimizde oynayacağımız son 5 maçta tribünde görmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz