SÜPER LİG YOLUNDA ÖNEMLİ SINAV! – Kent 77 TvKent 77 Tv
249
24 Ocak 2020 - 7:03
SÜPER LİG YOLUNDA ÖNEMLİ SINAV!

Yalova Ortopedikler Spor Kulübü (YOSK), ligin 13. haftasında sahasında oynayacağı TÜPRAŞ Batman Engelliler Spor Kulübü maçı için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

 

AKKİM’in sponsorluğunda Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu’nun düzenlediği Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi’nde ilk 3 mücadelesi veren YOSK, 13. haftada taraftarı önünde TÜPRAŞ Batman Engelliler Spor Kulübü ile karşı karşıya gelecek.

 

Aksaray’ı farklı geçti..

Geçen hafta evinde 68 Aksaray Belediyesi’ni 98-41 gibi farklı skorla geçeren ikinci devreye müthiş başlangıç yapan Yeşil-Kırmızılılar, Batman temsilcisini de yenip yoluna kayıpsız devam etmek istiyor. YOSK ile TÜPRAŞ Batman Engelliler Spor Kulübü arasında 25 Ocak Cumartesi günü Yalova 90. Yıl Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma saat 13.00’te başlayacak.

 

Averajla dördüncüyüz..

Bu müsabaka öncesinde temsilcimiz, 21 puan ve averajla dördüncü sırada bulunuyor. 17 puandaki TÜPRAŞ Batman Engelliler Spor Kulübü ise 7. sırada yer alıyor. Ligin ilk yarısında Batman’da oynanan maçı YOSK, 64-37 gibi farklı skorla galip noktalamıştı.

 

3 takım üst lige çıkacak..

İlk 3 takımın Süper Lig’e yükseleceği 1. Lig’de emin adımlarla ilerlemek isteyen Mural Saltan yönetimindeki Yeşil-Kırmızılı ekibimiz, Batman’ı 25 Ocak Cumartesi günü eli boş göndermeyi hedefliyor.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz