SULTANLARDAN MUHTEŞEM GERİ DÖNÜŞ! – Kent 77 TvKent 77 Tv
263
31 Aralık 2019 - 8:30
SULTANLARDAN MUHTEŞEM GERİ DÖNÜŞ!

Çiftlikköy Belediyespor, ligin ikinci yarısının ilk haftasında evinde Gölcük İhsaniye ile karşılaştı. Kırmızı-Siyahlı ekibimiz, tie-break’e giden maçta rakibini 3-2 devirip ikinci devreye iyi başlangıç yaptı.

 

Türkiye Bayanlar Voleybol 2. Lig 2. Grup’ta play-off mücadelesi veren Çiftlikköy Belediyespor, 12. hafta müsabakaları kapsamında; seyircisi önünde Gölcük İhsaniye’yi ağırladı. Ligin ilk devresinde deplasmanda yendiği rakibini bu kez evinde konuk eden Kırmızı-Siyahlılar, zorlanmasına rağmen fileden 3-2’lik üstünlükle ayrılmasını bildi.

 

2-0’dan geri döndük..

Yalova 90. Yıl Spor Salonu’nda oynanan maçta Mihrican Deviren’in öğrencileri, ilk iki seti kaybederek herkesi şaşırttı. Kağıt üzerinde müsabakanın mutlak favorisi olan Çiftlikköy Belediyespor, 2-0 geriye düşmesine rağmen mücadeleyi bırakmayıp 3-2’lik galibiyetle haftayı kapattı. Çekişmeli geçen ilk seti konuk ekip 25-22 aldı. İkinci sette de aynı skoru tekrarlayan Gölcük İhsaniye, 25-22’lik set skoruyla durumu 2-0 yaptı.

 

Maçı bırakmadık..

2-0 geriye düştüğü maçta Çiftlikköy Belediyespor, muhteşem bir geri dönüş yaptı. Mihrican Deviren’in öğrencileri, üçüncü seti 25-21 aldı ve durumu 2-1’e getirdi. Dördüncü sette hatasız bir oyun sergileyen Çiftlikköy, 25-10’luk skorla 2-2 yaptığı maçın tie-break setini de 15-7 aldı. Böylece temsilcimiz, harika bir dönüş yaşadı ve 3-2’lik skorla müthiş bir galibiyete imza attı.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
BAŞKAN FAZLACA:’ENGELLERİ RAFA KALDIRACAĞIZ’
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
BAŞKAN FAZLACA’DAN ‘GENÇLİK FESTİVALİNE’ DAVET
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
PARK VE BAHÇELERDE YAZ HAZIRLIĞI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Türkiye’nin yeni normali “yaşam maliyeti krizi”
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
BAŞKAN GÜREL BAŞARILI KARATECİLERİ KUTLADI

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz