SULTANLAR PLAY-OFF'U ZORLUYOR – Kent 77 TvKent 77 Tv
298
02 Ocak 2020 - 8:05
SULTANLAR PLAY-OFF’U ZORLUYOR

 

Ligde geçen hafta evinde Gölcük İhsaniye’yi 2-0 geriye düşmesine rağmen tie-break sonunda 3-2 deviren Çiftlikköy Belediyespor, iki takımın üst tura yükseleyeceği grupta play-off’u zorluyor.

 

 

Türkiye Voleybol Federayonu’nun düzenlediği Bayanlar Voleybol 2. Lig 2. Grup’taki temsilcimiz Çiftlikköy Belediyepor, ikinci yarının açılış haftasında evinde Kocaeli ekibi Gölcük İhsaniye ile kozlarını paylaştı. Nefesleri kesen maçta 2-0 geriye düşmesine rağmen mücadeleyi bırakmayan Mihrican Deviren’in  talebeleri, müsabakadan 3-2 galip ayrılmasını bildi. Bu sonuçla Çiftlikköy, 21 puan ve averajla 5. sırada bulunuyor. 16 puandaki Gölcük temsilcisi de 6. sırada kaldı.

 

Lider zorlanmadı..

Grupta namağlup lider durumda bulunan Sakarya Voleybol, seyircisi önünde Biga Çiçeklidede ile karşılaştı. Yeşil-Siyahlılar, rakibini zorlanmadan 3-0 mağlup etti. Bu sonuçla bu sezonki 10. maçını da zaferle noktalayan Sakarya temsilcisi, 28 puanla liderliğini sürdürdü. Play-off potasındaki ortaklardan Nilüfer Belediyesi, Edirnespor deplasmanında zorlanmayıp rakibini 3-1 yenmesini bildi. 23 puandaki Bursa temsilcisi, averajla ikinci sırada haftayı bitirdi. Manisa Ata Okul Spor da Nova Gençlik’i 3-1 ile geçti. Manisa temsilcisi, 23 puan ve averajla üçüncü sırada kendine yer buldu. Bir başka Manisa takımı Salihli Belediyesi, İnegöl Voleybol deplasmanından 3-0’lık galibiyetle ayrılıp 21 puan ve averajla dördüncü sırada ikinci yarının ilk haftasını geride bıraktı.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz