SULTANLAR LİDERİ GÖZÜNE KESTİRDİ – Kent 77 TvKent 77 Tv
521
06 Aralık 2019 - 9:56
SULTANLAR LİDERİ GÖZÜNE KESTİRDİ

Çiftlikköy Belediyespor’da gözler, ligin 10. haftasında deplasmanda Sakarya Voleybol ile oynayacağı kritik maça çevrildi.

 

Türkiye Bayanlar Voleybol 2. Lig 2. Grup’ta ilimizi temsil eden ve play-off mücadelesi veren Çiftlikköy Belediyespor, 10. haftada namağlup lider Sakarya Voleybol ile kozlarını paylaşacak. Geçtiğimiz haftayı dinlenerek geçiren Kırmızı-Siyahlılar, zorlu Sakarya deplasmanından iyi sonuçla Yalova’ya dönmek istiyor. Oynadığı 8 maçta 6 galibiyet ve 2 yenilgi alan ve 19 puanla üçüncü sırada bulunan Mihrican Deviren’in talebeleri, 8 Aralık Pazar günü saat 13.30’da Sakarya Voleybol’a konuk olacak. İki takım arasındaki müsabakaya Sakarya Atatürk Spor Salonu ev sahipliği yapacak. Bu karşılaşma öncesinde Sakarya Voleybol, 8’de 8 yaparak 22 puanla namağlup unvanını koruyarak grupta zirvede oturuyor.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz