Subaşı'nın gururu İlayda Avrupa Şampiyonu oldu! – Kent 77 TvKent 77 Tv
38
14 Mart 2024 - 9:03
Subaşı’nın gururu İlayda Avrupa Şampiyonu oldu!

Subaşılı İlayda Çin, Antalya Kemer’de düzenlenen Uluslararası Zafer Kupasında 69 Kg. U-17 kategorisinde Avrupa Güreş Şampiyonu oldu.

 

16-20 Şubat tarihlerinde Afyon Necmettin Erbakan Spor Salonu’nda düzenlenen Buse Tosun Türkiye Güreş Şampiyonası’nda U-17 kategorisi 69 kg’da Türkiye şampiyon olan ve aynı şampiyonada da U-20 kategorisinde 2. olan Subaşı’nın gururu İlayda Çin’den yeni bir şampiyonluk haberi daha geldi.
Antalya Kemer’de düzenlenen Uluslararası Zafer Kupasında büyük başarı elde eden İlayda Çin, 69 Kg’da U-17 kategorisinde Avrupa Güreş Şampiyonu olarak Subaşı halkını gururlandırdı.

Sosyal medya hesabından başarılı sporcu İlayda’yı kutlayan, Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay yaptığı açıklama; “Subaşımızın başarılı sporculardan İlayda Çin’den güzel haber geldi. Değerli dostum Erol Çin’in kızı İlayda Çin 16-20 Şubat tarihlerinde Afyon Necmettin Erbakan Spor Salonu’nda düzenlenen Buse Tosun Türkiye Güreş Şampiyonası’nda U-17 kategorisi 69 kg’da Türkiye şampiyonu olmuştu. Aynı şampiyonada da U-20 kategorisinde 2.olan kızımız daha sonra Antalya Kemer’de düzenlenen Uluslararası Zafer Kupasında 69 Kg’da U-17 kategorisinde Avrupa Güreş Şampiyonu oldu. 15 Mart Cuma günü U-20 kategorisinde mindere çıkacak olan kızımız İlayda Çin’e başarılar dilerim. Bütün Subaşı’nın yüreği seninle çarpacak kızım.” Dedi.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz