SUBAŞI, ZİRVEDE YARA ALDI – Kent 77 TvKent 77 Tv
420
03 Ocak 2020 - 13:49
SUBAŞI, ZİRVEDE YARA ALDI

Yalova 1. Amatör Küme Kürşat Özpolat sezonu A Grubu’nda 14. hafta maçları, geçtiğimiz hafta sonu oynandı. Lider Subaşıspor, Sugören Gençlerbirliği’ne yenilerek zirvede yara aldı.

 

2019-2020 futbol sezonu Yalova 1. Amatör Küme Kürşat Özpolat sezonu A Grubu’nun 14. haftası, geçtiğimiz hafta sonu yapıldı. Kıran kırana geçen maçlarda futbolseverler, birbirinden güzek karşılaşmalara tanıklık etti. Grupta zirvede buluan Subaşıspor, Sugören Gençlerbirliği’ne konuk oldu. Çekişmeli geçen maçı Sugören temsilcisi, 2-1’lik skorla kazandı. Bu sonuçla Sugören Gençlerbirliği, 23 puanla dördüncü sırada haftayı tamamladı. 30 puandaki Subaşıspor ise bu yenilgiye rağmen zirvedeki yerini korudu. Zirve takibindeki Çotanaklarspor, 14. haftayı dinlenerek geçirdi. Yeşil-Beyazlılar, 26 puanla ikinci sırada bulunuyor. Haftanın en gollü mücadelesinde Fıstıklı Gençlik, deplasmanda Esnafspor ile karşı karşıya geldi. Armutlu temsilcisi, 90 dakikayı 6-3 önde kapattı. Bu galibiyetle Yeşil-Beyazlılar, 25 puanla üçüncü sırada kendine yer buldu. 18 puandaki Esnafspor da 5. sırada haftaya nokta koydu. Çalıca Gençlik’in küme düşen 1877 Üvezpınarspor karşısında 3-0 hükmen galip sayıldığı haftada Çınarcık temsilcisi, 9 puan ve averajla 8. sırada yer aldı. Haftanın bir diğer mücadelesinde Gökçederespor, evinde Anadoluspor’u 4-1 ile geçti. Termal ekibi bu sonuçla 17 puana yükselip 6. sırada  haftayı noktaladı.

 

 

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz