SUAT PARILDAR VE SELİHAN DİCLE ŞİMŞEK’TEN ZİYARET – Kent 77 TvKent 77 Tv
SUAT PARILDAR VE SELİHAN DİCLE ŞİMŞEK’TEN ZİYARET
204
15 Mart 2022 - 10:14

Yalova İl Tarım ve Orman Müdürü Suat Parıldar, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Selihan Dicle Şimşek ile beraber Yalova Mantar’ı ziyaret ederek incelemelerde bulundular.

Suat Parıldar, beraberinde Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Selihan Dicle Şimşek, İl Müdür yardımcısı İrfan Sakinci, Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürü Necdet Tuncer ile Elmalık yolunda faaliyet gösteren Yalova Mantar Üretim Tesisini ziyaret ederek, incelemelerde bulundular. Üretim ve pazarlama durumu ile ilgili işletme sahibi Canan Cerit’ten bilgiler aldılar.

Canan Cerit, aynı zamanda Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü ile birlikte misel ve kompost üretimi de yaparak tüm Türkiye’ye satışını gerçekleştiriyor. Cerit, 6 kişiye istihdam sağlıyor ve amacının çok para kazanmak olmadığını, örnek olmak amacıyla üretimini devam ettirdiğini ifade ediyor.

Selihan Dicle Şimşek, “Çalışan, üreten, sabırla verdiği mücadele ile yolun en zor kısmını aşmayı başaran kadın girişimci, Canan Cerit Hanımefendiyi, Tarım İl Müdürümüz Suat Parıldar ile birlikte ziyaret ettik. İstiridye mantarının üretim ve pazarlama aşamalarının işleyişi ile ilgili kendisinden verimli bilgiler öğrendik. Girişimiyle geldiği noktada diğer kadınlarımıza da fayda sağlıyor olduğunu görmek ayrıca mutluluk verici” dedi.

İl Tarım ve Orman Müdürü Suat Parıldar’da İl Müdürlüğü olarak Canan Hanıma işletmesini sürdürebilmesi ve büyütebilmesi adına her türlü desteği verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini ifade etti.

Yazar

GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Karaderili termal şehri Yalova’yı spor turizminin merkezi yapıyor!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
DEAŞ TERÖR ÖRGÜTÜ ÜYESİ, SUBAŞI İLÇESİNCE YAKALANDI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Fazlaca: Muhtarlarımızla işbirliği içindeyiz
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Fazlaca, 1 Mayıs Programına katıldı

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz