ŞİMŞEK, “SİYASETTE KADIN TEMSİLİYETİNİ ARTIRMAK GAYESİ İLE YOLA ÇIKIYORUM” – Kent 77 TvKent 77 Tv
ŞİMŞEK, “SİYASETTE KADIN TEMSİLİYETİNİ ARTIRMAK GAYESİ İLE YOLA ÇIKIYORUM”
87
17 Mart 2023 - 13:58

AK Parti Yalova İl Kadın Kolları Başkanı Selihan Dicle Şimşek, 28. dönem genel seçimlerinde milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

 

AK Parti Yalova İl Başkanlığında basın toplantısı düzenleyen Başkan Şimşek’i; İl Başkanı Umut Güçlü, Merkez İlçe Başkanı Aydın Kopuz ve Gençlik Kolları Başkanı Muaz Ceylan yalnız bırakmadı.

Açıklamasına, “Bizim partimizde kişiler değil, milletin istikbali düsturu geçerlidir.” Diyerek başlayan Selihan Dicle Şimşek, her değişimin bir bayrak ve hizmet yarışı olduğunu belirtti.

Bu hizmet yarışında bayrağı devralan ve geçen hafta ataması gerçekleştirilen İl Başkanı Umut Güçlü ve Merkez İlçe Başkanı olarak atanan Aydın Kopuz’a hayırlı olsun dileklerini ileten Şimşek, “Her zaman teşkilatlarımızda bir aile ruhu, aile birliği içinde çalıştık.

Kadın, gençlik kolları, merkez ilçe, il yönetimi demeden birlik beraberlik içinde emeğimizi ve mücadelemizi ortaya koyduk.” dedi.

 

“Seçim zaferini alana kadar hep sahada olmaya devam edeceğiz”

Yalova’yı çok sevdiğini vurgulayan Selihan Dicle Şimşek, “Ufkumuzu yeşili ve mavisi ile dolduran, adım attığımız her sokağında kendimizi evimizin bir odasındaymışız gibi hissettiren güzel Yalova’mızın kıymetli insanları, değerli hemşerilerim; umudumuz, sevgimiz, gayretimiz bu şehir için, bu ülke için ve bugün kendi adıma, şehrim adına, ülkem adına bir adım atmanın ilk heyecanını yaşıyorum.

Bugün karşınıza her şeyden bir kadın olarak siyasette ülkesinin geleceğine omuz vermeyi borç bilen bir kardeşiniz, bir dostunuz olarak çıkıyorum.

Siyasete ilk adım attığım AK Partimizde 2020 yılına kadar İl Seçim İşleri Başkanı olarak görev yaptım. Hep birlikte büyük emekler, mücadeleler verdik.

Sonrasında Kadın Kolları İl Başkanlığı görevine atandım. Kadın kolları teşkilatımızla bazen gücümüzü aşan bir gayret göstererek hep sahada olduk. İnşallah bu süreçte de seçim zaferini alana kadar hep sahada olmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

 

“Her bir insanın Yalova ortak paydasında, ortak sesi olmak gayesi ile yola çıkıyorum”

14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşecek olan seçimde milletvekili aday adaylığı kararı aldığını hatırlatan Şimşek, “Bu kararı bireysel olarak almıyorum. Teşkilatımızda istişare usulü önceliklidir.

Ben de mevcut milletvekillerimiz, il başkanımız ve teşkilatımızla istişare ederek, onların gönül rızalarını alarak bu kararı aldım.

Sağ olsunlar bu süreçte bana olumsuz bir kelime dahi etmediler.

Siyasette kadın temsiliyetini artırmak ve bu güzel şehre ruhunu katan her bir insanın Yalova ortak paydasında, ortak sesi olmak gayesi ile yola çıkıyorum.

Belirtmek isterim ki bu süreçte görevimin başındayım. Kişilerin değil milletin istikbali düsturuyla verdiğimiz mücadelede önemli olan şehrimiz ve ülkemiz adına hayırlısını dilemektir.

Tüm aday adaylarımıza ve sürecin sonunda adayımız olarak cumhurbaşkanımızca belirlenecek olan isme şimdiden başarılar diliyorum.” açıklamasında bulundu.

 

Yazar

GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
AHMEDİYE GÖLETİ DEFNE KOKULARINA DOYACAK
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
‘YALOVA BENİM KENTİMDİR’ ORTAOKULLAR ARASI BİLGİ YARIŞMASI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
YALOVA BELEDİYESİ, VEKTÖRLE MÜCADELEYE HIZ VERDİ
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
BAŞKAN GÜREL SÖZÜNÜ TUTTU
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA’DA MARKETLERE SIKI DENETİM

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz