SİLPAGAR’DAN MECLİS’TE KAHRAMAN ASKERİMİZE DESTEK AÇIKLAMASI – Kent 77 TvKent 77 Tv
SİLPAGAR’DAN MECLİS’TE KAHRAMAN ASKERİMİZE DESTEK AÇIKLAMASI
369
03 Mart 2020 - 13:35

Mart ayı olağan Belediye Meclis Toplantısına başkanlık eden Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, Suriye’de barış için mücadele eden Türk askerine yapılan alçak saldırıyı kınayarak, Muzaffer Türk Ordusu’na olan desteğini ifade etti. Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, meclis huzurunda yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

“Uzun süredir Suriye’nin İdlib kentinde barış için görev yapan Türk askerine yapılan alçak saldırı sonrasında tüm ülkeyi yasa boğan şehit haberleri ile derinden sarsılıp üzüntü duyduk. Şunu tek kelime ile belirtmek isterim ki İÇİMİZ YANIYOR!

Fakat bizler mahkum ve mağlup bir millet değiliz. Hiçbir zaman da olmadık. Türk Milleti beklenendir, bekleyendir, özlenendir ve övülendir. Çok değerli Meclis üyelerim ve sevgili hemşerilerim;

Türk Milleti İdlib ve Libya’da muzaffer tarihinin, milli bekasının, meşru savunma haysiyetinin onur mücadelesini yapmaktadır. Bu mücadelenin menşeinin imanlı millet ruhu olduğu unutulmamalıdır. Aklen, ahlaken, hukuken, vicdanen ve tarihen Türk Devletinin duruşu Hak’tan yanadır ve doğrudur.

Üzerinde yaşadığımız coğrafyada bir asır önce neler yaşandıysa, hangi karanlık senaryolar planlandıysa, hangi oyunlar sahnelendiyse bugün de bir benzerine, hatta daha karmaşığına şahitlik ediyoruz. Kuşkusuz dün haklıydık, bugün de haklıyız.

Bizler asırlardan beri ecdadımızdan aldığımız misafirperverlik ile bizlere yüklediği misyon gereği mazlumun yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Bugün tüm hesapları bir kenara bırakıp devletimizin ve askerimizin yanında olup tek yürek ve tek vücut olma günüdür. Bugün Mehmetçiğimize destek verme ve birlik olma günüdür.

Suriye’nin İdlib kentinde Türk askerine yönelik olarak düzenlenen ve askerimizin şehit olması ile sonuçlanan hain saldırının hemen ardından TSK tarafından başlatılan karşı operasyonun adı Milli Savunma Bakanımız Sayın Hulusi Akar tarafından Bahar Kalkanı olarak açıklandı. Bahar Kalkanı Harekatı kapsamında bölgede etkinliğini arttıran Türk Silahlı Kuvvetleri, rejim güçlerine yönelik havadan ve karadan operasyonlarına devam ediyor. Rabbim kahraman askerlerimizi muzaffer eylesin, ayaklarına taş değmesin.

Operasyonlarına ara vermeden devam eden kahramanlarımıza muvaffakiyetler diliyor, onlar için dua ediyor, devletimizin ve askerimizin sonuna kadar arkasında olduğumuzu kararlılıkla ifade ediyorum. Bu bağlamda tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dilerken ailelerine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Allah Türk Milletinin yar ve yardımcısı olsun.”

Yazar

GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
“DAHA KÖTÜ NE OLABİLİR Kİ?”
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Japonya hükümetinden PKK kararı!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY SAHİLİNDE TEMİZLİK ALARMI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Mete Gazoz Avrupa şampiyonu oldu
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
KAMUDA TASARRUF BAŞLATILDI!

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz