Şifa Kapısı’nda bitki hasadı – Kent 77 TvKent 77 Tv
15
29 Eylül 2023 - 13:16
Şifa Kapısı’nda bitki hasadı

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Eskihisar’da bulunan Şifa Kapısı isimli tıbbi aromatik bitkiler parkını ziyaret ederek, bitki hasadına katıldı.

Lavanta, biberiye, kekik, adaçayı gibi aromatik bitkilerin yetiştirildiği Gebze Belediyesi Şifa Kapısı Tıbbi Aromatik Bitkiler Parkını ziyaret eden Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz yetkililerden bilgi aldı, bitki hasadına katıldı. Şifa Kapısı hakkında açıklamalarda bulunan Zinnur Büyükgöz, “Aromatik bitkiler bahçemizin mevsim budamasını gerçekleştirdik. Burada lavanta, biberiye, kekik, adaçayı gibi bitkilerimiz var. Bunların hasat zamanını gerçekleştirip sonrasında kamu kurumlarımıza, personelimize ya da misafirlerimize ikram ediyoruz. Aynı zamanda aromatik bitkiler konusunda kamuoyunu bilgilendirme çalışmalarını da sürdürüyoruz. İnşallah bu doğal yaşamla iç iç başlığı altında okul çocuklarımızı da buraya getirip onlara doğayı tanıtmak imkanı tanıyacağız. Aynı zamanda çocuklar anneleri ile gelecek ve anneleri onları gözlerken çaylarını içmiş olacaklar. Anne çocuk el ele bir hayatı onlara tattırmış olacağız” ifadelerini kullandı.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
KURŞUN ASKER ÇOCUKLAR İÇİN SAHNELENECEK
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
BAŞKAN GÜREL, “SEMT77 YALOVASPOR HEPİMİZİN ORTAK GURURU”
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
“AİLEMİZ, İSTİKBALİMİZ”
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
YALOVA KENT KONSEYİ ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz