SATRANCA 'ALTINKAL' DAMGASI – Kent 77 TvKent 77 Tv
357
28 Ocak 2020 - 7:43
SATRANCA ‘ALTINKAL’ DAMGASI

Çiftlikköy Altınkale Satranç Spor Kulübü, başarılarına bir yenisini daha ekliyor. Türkiye genelinde ilimizi temsil eden Altınkale Satranç Spor Kulübü, 3 sporcusunu milli takım havuzuna sokma başarısı gösterdi.

 

 

İlimizin başarılı satranç kulüplerinden Çiftlikköy Altınkale Satranç Spor Kulübü önemli bir başarıya daha imza attı. Yalova’yı katıldığı organizasyonlarda başarıyla temsil eden kulüp son olarak Antalya’da düzenlenen Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası sonrasında 3 sporcusunu Milli takım havuzuna sokmayı başardı.

 

Müthiş bir başarı grafiği..

Türkiye Satranç Federasyonu(TSF)’nin 2019-2020 takviminde yer alan 2020 Türkiye Küçükler-Yıldızlar Satranç Şampiyonası sona erdi. Yalova’yı temsil eden Çiftlikköy Altınkale Satranç Spor Kulübü en kalabalık üçüncü kafile olmasının yanı sıra 3 sporcusu Milli takım havuzunda yer aldı.

Antalya’nın Belek ilçesinde bulunan Maritime Pine Beach Otel yapılan müsabakalarda Altınkale adına 23 sporcu ter döktü. Kıran kırana geçen müsabakaların ardından 11 Yaş Genel Kategoride Deniz Dirikolu, 10 Yaş Kızlar Kategorisinde Bengisu Altay ve 8 Yaş Genel Kategoride Erdem Ateş Milli takım havuzunda yer alacaklar.

 

Eroğlu’ndan teşekkür..

Çiftlikköy Altınkale Satranç Spor Kulübü Başkanı Ahmet Barış Eroğlu, “Antalya’da yapılan ve 1874 sporcunun mücadele ettiği 2020 Türkiye Küçükler-Yıldızlar Satranç Şampiyonasında 23 sporcumuzla mücadele ettik. Kulübümüzden 11 Yaş Genel Kategoride Deniz Dirikolu, 10 Yaş Kızlar Kategorisinde Bengisu Altay ve 8 Yaş Genel Kategoride Erdem Ateş olmak üzere 3 sporcu Milli takım havuzuna girdi. Başta kulübümüze destek veren Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’a ve Satranç İl Temsilcimiz Erkan Şat’a, kulüp antrenörlerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz