SALMAN MARKA TOPLANTISI İÇİN DÜZCE'DEYDİ – Kent 77 TvKent 77 Tv
SALMAN MARKA TOPLANTISI İÇİN DÜZCE’DEYDİ
380
24 Ocak 2020 - 9:34

Doğu Marmara Kalkınma Ajansının (MARKA) 2020 yılı ilk yönetim kurulu toplantısı yapıldı. Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı’nın ev sahipliğinde MARKA Yönetim Kurulu Başkanı ve Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un başkanlığında Fenerbahçe Serkan Acar Topuk Yaylası’nda gerçekleşti.

Topuk yaylasında düzenlenen toplantıya Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’ın yanı sıra MARKA Yönetim Kurulu Başkanı ve Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Düzce İl Genel Meclis Başkanı Çiğdem Günal, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin ve Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. Mustafa Çöpoğlu katıldı.

MARKA’nın aylık ekonomik görünüm raporu, çalışma ve sonuç odaklı program ile 2019 yılı Aralık ayı harcama ve faaliyetlerinin değerlendirildiği, görüş ve önerilerin de dile getirildi.

Başkan Salman, “Düzce Beyaz Örtüyle Karşıladı Darısı Yalova’mıza”

“Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) toplantısı için Düzce iline konuk olduk” diyen Başkan Salman sözlerine şöyle sürdürdü; “MARKA Yönetim Kurulu Başkanı ve Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı’nın ev sahipliğinde Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un başkanlığında Fenerbahçe Serkan Acar Topuk Yaylası’nda Ocak ayı toplantısını gerçekleştirdik. Düzce bizi adeta beyaza bürünmüş haliyle karşıladı. Kar yağışı etkisini biz giderken de dönerken de devam ettirdi. Yaklaşık 50 cm karın olması bizi oldukça sevindirdi. Doğa ve ormanların güzelliğinin karla bütünleşmesi Topuk Yaylası’na en yakın iki köy Dipsizgöl ve Bıçkıyaka’da kartpostallık görüntüler oluşturdu. Düzce’de seyir halindeyken darısı Yalova’mızın başına dedim. Kar yağışı grip ve virüslerin kırılması, Gökçe Barajımızdaki suyun istenilen seviyeye gelmesi amacıyla önemli. Bu eşsiz görüntülerde can dostlarımızda bize eşlik etti. Bu vesileyle tekrarlamakta fayda var sokakta yaşayan can dostlarımız için bir kap mama ve su bırakmayı unutmayalım.”

Yazar

GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz