SAKATLAR CAN SIKIYORDU! – Kent 77 TvKent 77 Tv
591
24 Mart 2020 - 20:26
SAKATLAR CAN SIKIYORDU!

Tüm dünyada etkisini gösteren ve ülkemizde de vakalarına rastlanan Koronavirüsü nedeniyle liglere verilen ara en çok Yalovaspor’a yaradı. Yeşil-Kırmızılı takımımızda sakatlığı bulunan 5 oyuncumuzdan 4’ü, Mayıs ayında kaldığı yerden devam etmesi konuşulan lige kadar düzelebileceği öğrenildi.

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’ta şampiyonluğa koşan ve en yakın rakibi Çiğli’nin 5 puan önünde son 4 haftaya lider giren Yalovaspor’da yaşanan sakatlıklar can sıkıyordu. Sezon başından beri henüz forma giyemeyen ancak takımla birlikte antrenmanlara başlayan Uğur Kapısız’un dışında; adalesinde sorun olan Suat Avcı, Alperen Topçular ile Atlasspor müsabakasında sakatlanan Coşkun Akyil, İlimtepe müsabakasında da yine sakatlanarak sahayı terk eden ve sezonu kapadığı belirtilen Emin Akyıldız’ın takımda görev alamayacak olması, teknik heyeti kara kara düşündürüyordu.

Lige verilen ara sakatlara yaradı..
Diğer Yalovaspor’daki sakatların durumu, lige ara verilmesi nedeniyle moralleri biraz olsun düzeltti. Mayıs ayı içerisinde başlatılacağı konuşulan liglere kadar Coşkun Akyil, Alperen Topçular, Suat Avcı ve Uğur Kapısız artık tamamen oynayabilecek duruma gelecek. Sadece sezonu kapayan Emin Akyıldız, Yeşil-Kırmızılı formayı giyemeyecek. Eğer liglere ara verilmeseydi Yalovaspor, geçtiğimiz Pazar günü sahasında seyircisiz müsabakada Gebzespor ile kozlarını paylaşacaktı. Bu maçta ekibimizde Emin Akyıldız’ın dışındaki 4 oyuncu daha görev yapamayacaktı. Ancak liglere verilen arada Yalovaspor’daki sakatların durumunun Mayıs ayına kadar düzelecek olması, temsilcimizde moral etkisi oluşturdu. Türkiye Futbol Federasyonu’nun liglere kaldığı yerden ne zaman devam edileceğiyle ilgili kararını önümüzdeki günlerde açıklaması bekleniyor.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz