ŞAHİN, YALOVA BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI OLDU – Kent 77 TvKent 77 Tv
ŞAHİN, YALOVA BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI OLDU
1.340
19 Mart 2020 - 17:51

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’ın görevden uzaklaştırılması sonrası, göreve AK Partili Mustafa Tutuk getirilmişti. Yalova Belediyesi’nde başkan yardımcısı da değişti. AK Parti Yalova İl Gençlik Kolları Başkanı Fatih Şahin, Yalova Belediye Başkan Yardımcısı oldu. 

Yolsuzluk soruşturması başlatılan Yalova Belediyesi’nde Başkan Vefa Salman, İçişleri Bakanlığı tarafından görevden alınmıştı. Başkan Yardımcısı Halit Güleç de , soruşturma kapsamında tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Görevden almalar sonrası, belediye meclisi olağanüstü toplanmış, AK Partili Mustafa Tutuk başkanvekilliği görevine getirilmişti.

BAŞKAN YARDIMCISI DA BELLİ OLDU!

Tutuk’un göreve başlaması sonrası belediyede bir sürpriz daha yaşandı. AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Fatih Şahin, belediye başkan yardımcılığı görevine getirildi.

Haberi sosyal paylaşım sitesinden duyuran Şahin, “1,5 yılı aşkın süredir dava olarak bellediğim bu yolda, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın liderliğinde Yalova İl Gençlik Kolları Başkanı olarak görev aldım. Bu kutlu davada tek hedefim görevimi layıkıyla yerine getirmek oldu.” dedi.

“YALOVA’YA HİZMET ZAMANI”

Gençlik Kolları’ndaki görevinden ayrılmanın burukluğunu yaşadığını söyleyen Başkan Yardımcısı Şahin, “Üyesi ve mensubu olmaktan gurur duyduğum partime, davama ve çok sevdiğim güzeller güzeli şehrim Yalova’ma bundan sonra Belediye Başkan Yardımcısı olarak hizmet etmeye devam edeceğim. Bu vesileyle; görev sürem boyunca desteklerini esirgemeyen başta Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanımız ve Yalova Milletvekilimiz Ahmet Büyükgümüş olmak üzere, İl Başkanımız Muğlim Bağatar, Milletvekilimiz Meliha Akyol, İl Genel Meclis Başkanımız Hasan Soygüzel, İlçe Başkanlarımıza ve Belediye Başkanlarımıza teşekkür ederim. Son olarak; dostluklarını kazandığım, birlikte dava arkadaşlığı yapmaktan gurur duyduğum Gençlik kolları İl Yönetim Kurulu Üyelerimize, İlçe Gençlik Kolları Başkanlarımıza, Üniversite Teşkilatımıza, Mahalle Başkanlarımıza, Köy Temsilcilerimize ve yönetimlerimize şükranlarımı sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

Yazar

GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz