SAĞLIKÇILARA SİPERLİ MASKE – Kent 77 TvKent 77 Tv
SAĞLIKÇILARA SİPERLİ MASKE
461
06 Nisan 2020 - 11:26

Altınova Belediyesi, yeni tip koronavirüs (Covid-19) ile mücadeleye destek olarak ilçede görev yapan sağlık personeline siperli maske dağıttı.

Altınova Devlet Hastanesi ve sağlık ocağında görev yapan sağlık personeline Altınova Belediyesi tarafından siperli maske hediye edildi.

Sağlık çalışanlarının büyük fedakârlıklarla görev başında olduğunu ifade eden Altınova Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü Satın Alma Sorumlusu Adnan Hürfikir, “Kişisel koruyucu donanımlar bu mücadelede en büyük ihtiyaçlardan biri. Dağıttığımı siperli maske sağlık çalışanının elini yüzüne götürmesi noktasında bir engel oluyor veya herhangi bir damlacığın sıçrama noktasında suratına direkt temas etmemesini sağlıyor. Sağlık çalışanları bu parçaya gerçekten ihtiyaç duyuyor. Hastayla birebir muhatap olan sağlıkçıların yüzlerinin tamamını önden gelecek etkilere karşı koruyor. Sağlık çalışanıyla hastanın arasında nefes temasını önleyecek şeffaf bir duvar çekmiş oluyoruz. Gece gündüz demeden canları pahasına çalışan başta Sağlık Bakanımız Dr. Fahrettin Koca olmak üzere tüm sağlık çalışanlarına şükranlarımı sunuyoruz” diye konuştu.

Yazar

GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz