'SABIRLA GALİP GELMEYİ BEKLEDİK – Kent 77 TvKent 77 Tv
313
11 Aralık 2019 - 14:05
‘SABIRLA GALİP GELMEYİ BEKLEDİK

Ligin 12. haftasında İzmir deplasmanında Bucaspor’u 2-0 mağlup ederek zirveyle arasındaki puan farkını kapayan Yalovaspor’da teknik direktör Aytaç Yaka, karşılaşmayla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Genç çalıştırıcı, sabırla galip gelmeyi bekledikleri müsabakanın ikinci yarısındaki gollerle 3 puana uzandıklarını dile getirdi.

 

 

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’ta şampiyonluk kovalayan Yalovaspor, lider Çiğli’nin yenildiği haftada Bucaspor’u 2-0’la geçerek hem zirveyle arasındaki puan farkını kapadı hem de şampiyonluk yarışında önemli bir avantaj yakaladı. Çiğli Belediyespor’un Gebzespor’a deplasmanda 1-0 mağlup olduğu haftada Yeşil-Kırmızılı ekibimiz, İzmir’de Bucaspor’u 2-0 devirdi ve 3 puanı hanesine ekledi. Böylece temsilcimiz, 29 puana çıktı ve aynı puandaki Çiğli’nin ardından averajla ikinci sırada yer aldı.

 

‘Sabırla galip gelmeyi bekledik’..

Zorlu geçen müsabakada Bucaspor’u 2-0 yenen Yalovaspor’da teknik direktör Aytaç Yaka, maçla ilgili önemli açıklamalar yaptı. Başarılı teknik adam, “Maçın zor geçeceğini biliyorduk. Grubun son sıralarında bulunan rakibimizin kötü bir ekip olduğu anlamına gelmiyor. Eksiklerimizin olduğu bu müsabakada yine sabırla galip gelmeyi bekledik. İkinci yarıya golle başladık ve bizim için moral oldu. Bunun ardından kalemize yüklenmeye başladılar. Rakibimize karşı kontrataktan ikinci golü bulduk ve 3 puanı alarak zirveyle aramızdaki puan farkını kapadık. Suat Avcı’nın kırmızı kart görerek cezalı duruma düşmesine üzüldük. İlk yarının son haftasında evimizde Küçükyalı Yelkenspor ile yine önemli bir maça çıkacağız. Bu karşılaşmayı da kazanarak ilk yarıyı en iyi şekilde ve liderlikle kapatmak istiyoruz. Böylece devre arasına moralli çıkıp ikinci yarı için de büyük avantaj sağlamayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz