“RESMİ AÇIKLAMANIN GELMESİNİ BEKLİYORUZ” – Kent 77 TvKent 77 Tv
995
02 Mayıs 2020 - 19:43
“RESMİ AÇIKLAMANIN GELMESİNİ BEKLİYORUZ”

Yalovaspor Başkanı Onay Tuna, takımın 3. Lig’e çıkması yönündeki kararın açıklamasını beklediklerini söyledi.

Tuna, Kent 77 TV ekranlarında yayınlanan Spor Arena Programı’nda Onur Erdik’in konuğu oldu. Koronavirüs salgını nedeniyle ertelenen Bölgesel Amatör Liglerdeki lider takımların 3. Lig’e çıktığı yönündeki haberleri değerlendiren Tuna, şunları kaydetti: “Yalova, sosyal medyada yıkıldı. Henüz resmi bir açıklama yok. Bugün federasyon bir araya geldi. Orada görüşülen konular oldu. Toplantı sonrasında basına sızan bir haber oldu. BAL için grup liderlerinin 3. Lige çıkacağı yönünde önerge geldiği ve bunun kabul edileceği konuşuldu. Bu spor basınında da sosyal medyada da yer aldı. Fakat beni yine de tedbirli olmak zorundayım. Bize gelen resmi bir açıklama yok. Salı günü geleceği söylendi. Geldiği gibi bunu biz Yalovaspor taraftarıyla paylaşırız. Gönül ister ki bu akşam hep beraber sevinelim.”

KARARIN ÇIKACAĞI YÖNÜNDE BEKLENTİLER BÜYÜK

Kararın çıkacağı yönünde beklentileri olduğunu ifade eden Tuna, “Benim kişisel kanaatim, yaptığım telefon görüşmeleri sonucu, böyle bir kararın çıkacağı yönünde beklentiler çok büyük. Bu konu üzerin tartışılıp, konuşulmuş. Bunsan sonra bize sadece resmi açıklamanın gelmesini sabırla beklemek yakışır” diye konuştu.

BİRİNCİ SIRADAKİ TAKIMLAR İÇİN İZLENECEK YOL BELLİ

BAL’daki lider takımlarla ilgili herhangi bir sıkıntı olmadığını ikincilerle ilgili formül bulunamaya çalışıldığını sözlerine ekleyen Tuna, şöyle devam etti:
“Birinci sıradaki takımlar için izlenecek yol belli. Bu saatten sonra amatör liglerin başlayacağı kanaatinde değilim. Profesyonel ligler başlatacaklardır, en azından Süper Lig oynanacaktır. Alt liglerde de play-offlar onanacaktır. Birincilerin durumu bana göre net. Burada tartışılacak konu ikinci sıradakilerin durumu ne olacak. Sonuçta biz 5 puanla öne olabiliriz ama matematiksel olarak şampiyonluğumuz garanti değil. Diğer gruplarda birer puan farklı ikinci sırada olan takımlar var. İki ihtimal üzerine konuşuluyor. Bize gelen duyumlar bu şekilde. Ya dördüncü lig kurulacak, BAL ile 3. Lig arasında. İkinci sıradaki takımları oraya alacaklar. Ya da puanlama olarak en iyi 6 tane ligin 2’ncisini 3 Lig’e çıkarma durumu olabilir. Bunlar ihtimaller, resmi bir açıklama yok.”

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz