POTADA ZORLU HAFTAYA GİRİYORUZ – Kent 77 TvKent 77 Tv
233
10 Ocak 2020 - 11:41
POTADA ZORLU HAFTAYA GİRİYORUZ

Semt77 Yalovaspor ile VİP Gençlikspor’un da yer aldığı Türkiye Erkekler ve Kadınlar Basketbol Ligi’nde zorlu haftaya giriliyor.

 

 

Türkiye Basketbol Federasyonu’nun düzenlediği Erkekler Basketbol Ligi’nde play-off mücadelesi veren Semt77 Yalovaspor Basketbol, ilk yarının son haftasında 11 Ocak Cumartesi günü Muğla’da Lokman Hekim Fethiye Belediyespor ile karşılaşacak. İlk 9 yarışından kopmak istemeyen Yeşil-Kırmızılı takımımız, şampiyonluğun en güçlü adayı konumundaki Fethiye’ye karşı deplasmanda sürpriz yapmak istiyor. Muğla’da oynanacak maç öncesinde temsilcimiz, 20 puanla 12. sırada. Lokman Hekim Fethiye Belediyespor ise 25 puanla liderlik koltuğunda oturuyor.

 

VİP, lideri ağırlıyor..

Diğer yandan Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’ndeki temsilcimiz Yalova VİP Gençlikspor, ikinci devrenin ilk haftası olan 16. haftada liderlik koltuğunda oturan İstanbul ekibi Emlak Konut’u ağırlayacak. Ligde zor günler geçiren ve kümede kalma savaşı veren perilerimiz, 11 Ocak Cumartesi günü seyircisi önünde Emlak Konut’u misafir edecek. Bu maç öncesinde VİP, 18 puan ve averajla 15. sırada bulunuyor. 27 puandaki Emlak Konut da averajla zirvede yer alıyor.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz