Potada ikinci yarı heyecanı 18 Ocak’ta – Kent 77 TvKent 77 Tv
361
26 Aralık 2019 - 14:04
Potada ikinci yarı heyecanı 18 Ocak’ta

Yalova Ortopedikler Spor Kulübü’nün de (YOSK) yer aldığı Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi’nde ikinci yarı heyecanı, 18 Ocak’ta oynanacak karşılaşmalarla başlayacak.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu’nun düzenlediği Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi’nde ilk yarı, geçtiğimiz hafta onanan mücadelelerle sona ermişti. YOSK’un da yer aldığı ligin ilk devresini KKTC Girne Amerikan Üniversitesi, namağlup bir şekilde lider kapattı. Viaport Pendik Belediyesi Anadolu Yakası ikinci, Antalya BŞB ASAT da ilk yarıyı üçüncü sırada tamamladı. İlimizi bu organizasyonda temsil eden YOSK ise bütün maçlarını deplasmanda oynamasına rağmen dördüncü sırada kendine yer buldu.

YOSK yuvaya dönüyor..

Yalova 90. Yıl Spor Salonu’ndaki tadilat nedeniyle ilk devredeki 11 karşılaşmasını da deplasmanda oynamak zorunda kalan YOSK, ikinci devrede ise bütün mücadelelerini evinde yapacak. 11 maçın tamamını seyircisi önünde oynayacak Yeşil-Kırmızılı takımımız, 18 Ocak’ta başlayacak ikinci devrenin ilk haftasında 68 Aksaray Belediyesi ile kozlarını paylaşacak. 18 Ocak 2020 tarihinde Yalova 90. Yıl Spor Salonu’nda yapılacak müsabaka saat 13.00’te start alacak.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALİ KANGAL BELEDİYENİN BORCUNU AÇIKLADI!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Türkiye’nin satrançta en genç büyük ustası (GM) 16 yaşındaki Ediz Gürel oldu.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Altınova, okuyor!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
YALOVA BELEDİYESİ YASMEK OKUMA YAZMA KURSU MEZUNLARINI VERDİ

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz