POTADA ÇİFTE HÜZÜN – Kent 77 TvKent 77 Tv
561
04 Şubat 2020 - 7:25
POTADA ÇİFTE HÜZÜN

Yalova takımlarının da yer aldığı Türkiye basketbol liglerinde geçtiğimiz hafta sonunda temsilcilerimiz, rakiplerine boyun eğerek kötü bir haftayı geride bıraktı.

 

 

Türkiye Basketbol Federasyonu’nun düzenlediği basketbol liglerinde mücadele eden Semt77 Yalovaspor Basketbol ve Yalova VİP Gençlikspor, geçen haftayı moralsiz kapadı. Türkiye Erkekler Basketbol Ligi’nde play-off savaşı veren Semt77 Yalovaspor Basketbol, Ankara’da hiç ummadığı bir yenilgi aldı. Yeşil-Kırmızılı takımımız, lig sonuncusu Anadolu Basket’e 73-61’lik skorla mağlup olmaktan kurtulamadı ve ilk 9 yolunda ağır yara aldı. Bu sonuçla Semt77 Yalovaspor, 24 puanla 12. sırada kaldı. Bu Yenilgiye rağmen temsilcimizin 9. sırayla arasında 2 galibiyetlik bir fark bulunuyor.

 

Periler evinde mağlup..

Diğer yandan Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde kümede kalmaya çalışan VİP Gençlikspor, evinde şok yenilgi aldı. Perilerimiz, kümede tutunma yolundaki hedef maçlarından olan Bilge Hastanesi Sakarya Yükseliş müsabakasını 94-69’luk farklı skorla kaybetti. Bu mağlubiyetle VİP, 23 puan ve averajla 15. sırada  haftayı noktaladı. Böylece Türkiye basketbol liglerindeki iki Yalova takımı da geçtiğimiz haftayı mağlubiyetle bitirip taraftarlarını üzdü.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz