POTADA ÇEKİŞME VAR! – Kent 77 TvKent 77 Tv
347
08 Ocak 2020 - 13:42
POTADA ÇEKİŞME VAR!

Semt77 Yalovaspor Basketbol’un da yer aldığı Türkiye Erkekler Basketbol Ligi’nde 14. hafta maçları oynandı. Zirve ve play-off yarışının hız kazandığı ligimizde Semt77 Yalovaspor’un da play-off iddiası devam ediyor.

 

Türkiye Erkekler Basketbol Ligi’nde 14. hafta heyecanı yaşandı. Yeşil-Kırmızılı ekibimiz Semt77 Yalovaspor’un da ilk 9 yarışında olduğu ligde birbirinden çekişmeli müsabakalar yapıldı. Ligin 14. hafta maçları çerçevesinde Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, sahasında Akhisar Belediye ile kozlarını paylaştı. Rakibini 75-72 deviren Fethiye, 25 puanla liderlik koltuğundaki yerini korudu. Akhisar ise 22 puan ve averajla 7. sıraya geriledi.

 

Petkim hata yapmadı..

Zirve ortaklarından Petkimspor, İzmir’de Bandırma Kırmızı’yı misafir etti. Çekişmeli mücadelede Petkimspor, parkeden 80-72’lik skorla üstün ayrılmasını bildi. Bu sonuçla İzmir temsilcisi, 24 puanla ikinci sırada yer alıp zirve takibini sürdürdü. 14. haftada kazanan takımlar arasında bulunan Manisa Büyükşehir Belediyesi, evinde 1881 Düzce Belediye’yi 57-44 ile yendi. Bu galibiyetle Manisa temsilcisi, 23 puan ve averajla üçüncü sırada kendine yer buldu.

 

12 Dev Adam, Samsun’a acımadı..

Ligde play-off yarışında olan Semt77 Yalovaspor Basketbol, sahasında Samsunspor ile kozlarını paylaştı. Yeşil-Kırmızılı takımımız, rakibini 68-51’lik skorla mağlup ederek önemli bir galibiyet elde etti. Bu sonuçla Semt77 Yalovaspor, 20 puanla 12. sırada yer aldı. 16 puandaki Samsunspor ise averajla son sırada haftayı kapattı.

 

Balıkesir evinde mağlup..

Bu sezon ligde liderliğe kadar yükselen ancak eski formundan uzak kalan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, sahasında Bornova Belediyespor’a karşı şok yenilgi aldı. Rakibine 74-59 boyun eğen Balıkesir, 23 puan ve averajla dördüncü sıraya geriledi. Haftanın diğer müsabakalarında; Anadolu Basket, seyircisi önünde BUDO Gemlik Basketbol’u 97-90 devirdi. Merkezefendi Belediyesi de Final Gençlik deplasmanından 80-78’lik galibiyetle ayrıldı. Konyaspor da sahasında Mamak Belediyesi’ni 73-69 yendi.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz