'PLAY-OFF'LARDA İDDİALIYIZ' – Kent 77 TvKent 77 Tv
259
27 Şubat 2020 - 8:08
‘PLAY-OFF’LARDA İDDİALIYIZ’

Tarihinde ilk kez play-off bileti kapan ve 1. Lig’e yükselme şansı yakalayan Çiftlikköy Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Denizli’de yapılacak play-off yarı final müsabakaları için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

 

Türkiye Voleybol Federasyonu’nun düzenlediği Kadınlar Voleybol 2. Lig 2. Grup’ta sezonu Sakarya Voleybol’un ardından ikinci sırada bitiren ve play-off biletini alan Çiftlikköy Belediyespor’da gözler, Denizli’de düzenlenecen play-off yarı final maçlarına çevrildi. Nefes keen yarış sonunda tarihi başarı elde eden ve ligi ikinci sırada noktalayan Mihrican Deviren yönetimindeki Çiftlikköy, Sakarya Voleybol ile birlikte adını play-off turuna yazdırdı.

 

16 takım belli oldu..

Diğer yandan normal sezonda 8 grupta mücadele eden takımlar arasında play-off’a yükselen 16 takım belli oldu. 1. Grup’ta Vakıfbank ve Fenerbahçe, 2. Grup’ta Sakarya Voleybol ve Çiftlikköy Belediyespor, 3. Grup’ta Gelişim Koleji ve İzmirspor, 4. Grup’ta Numune Gençlik ve Kalecik Belediyespor Mektebi, 5. Grup’ta Ereğli Gençlik Merkezi ve Antalya Açı Koleji, 6. Grup’ta Kayseri OSB Teknik Koleji Gençlikspor ve Antakya Belediyesi, 7. Grup’ta Ordu Çamlıkspor ve Çorum Voleybol ile 8. Grup’ta Cizre Belediyesi ve Van BŞB Gençlikspor, sezonu ilk iki sırada bitirip play-off’a adını yazdırdı.

 

Rakiplerimiz netleşti..

Bu arada Çiftlikköy Belediyespor’un Denizli grubunda oynayacağı play-off yarı final maçlarındaki rakipleri de netlik kazandı. 4-6 Mart tarihleri arasında Denizli Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu’nda oynanacak yarı final müsabakaları kapsamındaki ilk maçında Kırmızı-Siyahlılar, 6. Grup lideri Kayseri OSB Teknik Koleji Gençlikspor ile karşılaşacak. İkinci günde ise temsilcimiz, 3. Grup lideri İzmir temsilcisi Gelişim Koleji ile kozlarını paylaşacak. Gruplardaki son maçında Çiftlikköy, 7. Grup ikincisi Çorum Voleybol ile oynayacak. Mihrican Deviren’in öğrencileri play-off yarı final serisinde ilk ikide kendine yer bulduğu takdirde Isparta’da gerçekleştirilecek final müsabakalarına katılmaya hak kazanacak.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz