PLAY-OFF YÜRÜYÜŞÜ! – Kent 77 TvKent 77 Tv
249
25 Şubat 2020 - 8:26
PLAY-OFF YÜRÜYÜŞÜ!

Semt77 Yalovaspor Basketbol, ligin 20. haftasında seyircisi önünde Bornova Belediyespor ile karşılaştı. Yeşil-Kırmızılı takımımız, rakibini 65-55’lik skorla geçerek play-off yolunda önemli adım atmış oldu.

 

 

Türkiye Erkekler Basketbol Ligi’nde ilk 9 mücadelesi veren Semt77 Yalovaspor, sezonun en kritik sınavlarından birine çıktı. Play-off yarışındaki rakiplerinden Bornova Belediyespor ile kozlarını paylaşan Yeşil-Kırmızılı takımımız, parkeden 10 sayı farkla 65-55 üstün ayrılmasını bildi.

 

İlk yarıda avantaj sağladık..

Yalova 90. Yıl Spor Salonu’nda oynanan mücadeleyi AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Umut Güçlü, Yalovaspor Kulübü Başkanı Onay Tuna, Semt77 Yalovaspor Basketbol Başkanı Orbay Tuna ve çok sayıda taraftar takip etti. Müsabakaya iki takım da karşılıklı sayılarla başlarken; ilk çeyrek 19-19’luk eşitlikle geçildi. İkinci periyotta hücumda etkili olan Yeşil-Kırmızılı takımımız, 22-12’lik skorla devre arasına 41-31 üstün girdi.

 

Savunmalar ön plandaydı..

Müsabakanın ikinci yarısında iki takımın savunması ön plandaydı. Özellikle üçüncü periyotta taraflar sayı üretmekte zorlanırken; bu 10 dakikayı konuk ekip 13-9 üstün kapamasına rağmen Semt77 Yalovaspor, son periyota 50-44’lük avantajla girdi. Maçın dördüncü çeyreğini 15-11 almasını bilen Yeşil-Kırmızılı takımımız, parkeden 10 sayı farkla 65-55 galip ayrıldı. Bu sonuçla Semt77 Yalovaspor Basketbol, bu sezonki 9. galibiyetini elde ederek 29 puan ve averajla 12. sırada haftayı bitirip play-off potasıyla arasındaki farkı da 1 galibiyete indirdi.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz