PLAY-OFF YOLCUSU KALMASIN! – Kent 77 TvKent 77 Tv
292
07 Şubat 2020 - 13:32
PLAY-OFF YOLCUSU KALMASIN!

Çiftlikköy Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, ligin 19. haftasında evinde Biga Çiçeklidede ile karşılaştı. Kırmızı-Siyahlılar, rakibinin sürpriz yapmasına izin vermeyip mücadeleden 3-0 galip ayrıldı.

 

 

Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Lig 2. Grup’ta play-off mücadelesi veren Çiftlikköy Belediyespor, 19. hafta müsabakaları kapsamında; Çanakkale temsilcisi Biga Çiçeklidede ile kozlarını paylaştı. Mihrican Deviren’in talebeleri, rakibi karşısında fazla zorlanmayıp maçı 3-0’lık net skorla kazanmasını bildi. Play-off için avantajını koruyan sultanlarımız, ligin 20. haftasında maç yapmayacak ve dinlenecek.

 

Zorlanmadık..

Yalova 90. Yıl Spor Salonu’nda oynanan maça iyi başlayan Çiftlikköy Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, rakibini hataya zorladı ve ilk seti 25-15 alıp 1-0 öne geçti. İkinci sette direnç gösteren Biga Çiçeklidede karşısında hata yapmak istemeyen Kırmızı-Siyahlılar, bu seti de 25-21 kazanınca durumu 2-0 yaptı. Müsabaknın üçüncü ve son setinde de 25-14’lük avantaj yakalayan Çiftlikköy Belediyespor, mücadeleden 3-0 galip ayrıldı.

 

40 puana yükseldik..

Bu sonuçla filedeki ekibimiz Çiftlikköy, 40 puana yükselip ikinci sıradaki yerini korudu. Çanakkale temsilcisi Biga Çiçeklidede ise 9 puanla 8. sırada kaldı. Kırmızı-Siyahlı takımımız, ligin 20. haftasında maç yapmayacak.

 

Sakarya Voleybol’u ağırlayacağız..

Diğer yandan Çiftlikköy Belediyespor, ligdeki son maçında Sakarya Voleybol ile Yalova 90. Yıl Spor Salonu’nda kozlarını paylaşacak. 16 Şubat Pazar günü Yalova 90. Yıl Spor Salonu’nda oynanacak maç saat 14.00’te başlayacak. Temsilcimizin play-off için bu maçtan mutlaka puan alması gerekiyor.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
SUBAŞI’NDA HIDIRELLEZ ATEŞİ YAKILDI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Altınova’da Mayıs Meclisi başladı
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
STAR AVM’DE DEV AVİZE YANARAK ZEMİNE DÜŞTÜ!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Karaderili termal şehri Yalova’yı spor turizminin merkezi yapıyor!

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz