PLAY-OFF YOLCUSU KALMASIN! – Kent 77 TvKent 77 Tv
228
28 Ocak 2020 - 7:44
PLAY-OFF YOLCUSU KALMASIN!

Çiftlikköy Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, ligin 17. haftasında evinde İnegöl Voleybol ile karşı karşıya geldi. Kırmızı-Siyahlılar, rakibini 3-0’lık net skorla geçerek play-off yolunda çok büyük avantaj ele geçirdi.

 

 

Türkiye Bayanlar Voleybol 2. Lig 2. Grup’ta ilk iki mücadelesi veren Çiftlikköy Belediyespor, 17. hafta müsabakaları kapsamında; seyircisi önünde İnegöl Voleybol ile kozlarını paylaştı. Baştan sona üstün oyun sergilediği müsabakada Kırmızı-Siyahlılar, fileden 3-0 galip ayrılmasını bildi.

 

Üç seti de rahat kaznadık..

Yalova 90. Yıl Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya etkili giriş yapan Çiftlikköy Belediyespor, ilk sette rakibine 25-15’lik üstünlük kurdu. Mihrican Deviren’in talebeleri, ikinci sette neredeyse hiç zorlanmadı ve antrenman havasında geçen bu seti 25-10 alıp setlerde durumu 2-0’a getirdi. Mücadelenin üçüncü ve son setinde de 25-16 önde olan Kırmızı-Siyahlı takımımız, fileden 3-0 galip ayrıldı. Bu sonuçla Çiftlikköy, 34 puanla ikinci sıradaki yerini koruyup kalan üç maçı için play-off yolunda büyük avantaj yakaladı.

 

Nilüfer mağlup, Manisa galip..

Öte yandan Çiftlikköy’ün play-off yolundaki rakiplerinden Nilüfer Belediyesi, evinde Sakarya Voleybol’a 3-0 boyun eğdi. Böylece Bursa temsilcisi 30 puanla 4. sıraya geriledi ve büyük ölçüde play-off yarışına havlu attı. İlk iki yolundaki bir diğer rakibimiz Manisa Ata Okul Spor ise Çanakkale’de Biga Çiçeklidede’yi 3-0’lık rahat skorla mağlup etti. Manisa temsilcisi, 32 puanla üçüncü sıraya yerleşti.

 

Sıradaki rakip Manisa Ata Okul Spor..

Bu arada Çiftlikköy Belediyespor, ligin 18. haftasında çok önemli karşılaşmaya çıkacak. Kırmızı-Siyahlılar, ilk iki yolundaki en büyük sınavında Manisa Ata Okul Spor’u evinde ağırlayacak. Seyircisinin önünde temsilcimiz, rakibini yendiği takdirde play-off kapısını ardına kadar aralamış olacak.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz