PLAY-OFF YARIŞI SON HAFTAYA KADAR SÜRECEK – Kent 77 TvKent 77 Tv
296
18 Mart 2021 - 8:03
PLAY-OFF YARIŞI SON HAFTAYA KADAR SÜRECEK

Semt77 Yalovaspor Basketbol Genel Menajeri Murat Dönmnez, ligdeki play-off yarışının son haftaya kadar sürmesini beklediklerini dile getirdi. İlk 9 içinde kendilerine yer buldukları takdirde de sıralamanın önemli olmadığına vurgu yapan Dönmez, pandemi nedeniyle maçların seyircisiz oynanmasından dolayı saha avantajının kalmadığını bildirdi.

Türkiye Erkekler Basketbol Ligi’nde play-off mücadelesi veren Semt77 Yalovaspor Basketbol’da genel menajer Murat Dönmez, önemli açıklamalarda bulundu. Ligin seyri açısından Basketbol Süper Ligi için Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket’in kadro derinliği açısından bir adım önde olduğunu kaydeden Semt77 Yalovaspor Genel Menajeri Murat Dönmez, normal sezonu sürpriz bir takımın da ilk sırada bitirebileceğini söyledi.

‘Play-off yarışı son haftaya kadar sürecek’..

Semt77 Yalovaspor Basketbol Genel Menajeri Dönmez, “Koç değişikliği yapıp Hakan Yavuz’un göreve başlaması ve takıma yaptığımız iki hamle sonrasında daha güçlü bir takım haline geldik. Hakan Yavuz’la birlikte oyuncularımızın motivasyonu daha da arttı. Bizimle birlikte birçok takımın yaptığı play off yarışı son haftaya kadar sürecek. Play-off’lara kaldığımız taktirde, kaçıncı sıradan girdiğimizin de bir önemi olmadığını biliyoruz” şeklinde konuştu.

‘Morrison’un Amerika’dan dönmesini bekliyoruz’..

Sezon sonunu üç yabancıyla tamamlama düşüncelerinin olduğunu ifade eden Dönmez, “Uzun yabancımız Michael Morrison’un bir yakınının cenazesi için gittiği Amerika’dan dönmesini bekliyoruz. Bilindiği gibi aynı pozisyon için geçtiğimiz günlerde Yancy Gates’i kadromuza kattık. Maç eksiği bulunan Gates’in önümüzdeki haftalarda daha fazla katkı vereceğini düşünüyoruz. Gates’in form tutması ile birlikte daha iyi duruma geleceğiz. İlk etapta aynı puana sahip olduğumuz Kocaeli ve Bornova ile oynayacağız. Bu maçların sonuçları bizim olduğu kadar rakiplerimiz için de önemli.  TRT’nin maçları yayınlamaya başlaması ile hem oyunun, hem hakemliğin kalitesi arttı, hem de sponsorlar mutlu oldu.  Bu heyecanlı ve çekişmeli sezonun sonunda mutlu sona ulaşıp, Yalova’yı BSL’de görmek istiyoruz. Bunu en çok oyuncularımızın hissediyor olması umutlarımızı artırıyor” açıklamasında bulundu.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Bursa Yalova yolunda feci kaza!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
VATAN CADDESİ’NDE KALDIRIM ÇALIŞMALARI YÜZDE 90 TAMAMLANDI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
GIDADAKİ KDV İSTİSMARINI ÖNLEYECEK DÜZENLEME RESMİ GAZETE’DE YAYIMLANDI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Fazlaca: Tersaneler, Altınova’nın gururu
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Fazlaca, itfaiye personeliyle kahvaltıda buluştu

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz