PLAY-OFF PROVASI! – Kent 77 TvKent 77 Tv
205
10 Ocak 2020 - 11:37
PLAY-OFF PROVASI!

Devre arası kamp çalışmaları için Antalya’da bulunan Yalovaspor, ikinci hazırlık maçında BAL 5. Grup lideri Ceyhanspor ile 1-1 berabere kaldı. Temsilcimiz, grubunu şampiyon bitirdiği takdirde TFF 3. Ligi’ne yükselmek için muhtemel rakiplerinden olan Ceyhanspor ile adeta play-off provası yaptı.

 

 

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’ta şampiyonluk kovalayan Yalovaspor, Antalya Kemer’de sürdürdüğü kamp çalışmaları kapsamında Bölgesel Amatör Lig 5. Grup’ta ilk devreyi zirvede bitiren Ceyhanspor ile karşı karşıya geldi. Çekişmeli geçen mücadelenin ilk yarısı golsüz biterken; ikinci yarının başında öne geçen temsilcimiz bu üstünlüğünü koruyamadı ve müsabaka, karşılıklı kaydedilen gollerle 1-1 tamamlandı.

 

Golümüzü Metin kaydetti..

İlk yarıda taraflar, dengeli oyun sergilediler. Kontrollü futbolla geçen ilk 45 dakikada Yalovaspor, rakip kalede etkili olmasına rağmen üstünlüğü yakalayacak golü bulamadı. Ceyhanspor da yakaladığı fırsatları değerlendiremedi ve ilk 45 dakika golsüz sona erdi. İkinci devreye iyi giriş yapan Yalovaspor, 55. dakikada  Metin Çalışkan’ın golüyle 1-0 öne geçti. Golden sonra teknik direktör Aytaç Yaka, rotasyonlu kadroyu sahaya sürdü ve bütün oyuncular forma şansı buldu. Oyuncu değişikliklerinin ardından Ceyhanspor, 65’te beraberlik golünü buldu. İlerleyen bölümlerde başka gol sesi çıkmadı ve Yalovaspor, iyi oyun sergilediği mücadelede BAL 5. Grup’ta şampiyonluğa kesin gözüyle bakılan Ceyhanspor ile 1-1 berabere kaldı.

 

‘İyi bir takımımız var’..

Maçla ilgili değerlendirmede bulunan Yalovaspor Teknik Direktörü Aytaç Yaka, “İkinci hazırlık maçımızda Ceyhanspor ile oynadık. İki takım da kontrollü futbol sergiledi. İyi bir iş çıkardığımızı düşünüyorum. İkinci devrenin başında üstünlüğü ele aldık. Ancak rakibimiz de gol buldu ve mücadele 1-1 tamamlandı. Bütün oyuncularımız forma giyme fırsatı buldu. Bizler de futbolcularımızı tek tek izleme fırsatı yakaladık. İyi bir takımımız var. İnşallah ikinci yarıda iyi sonuçlar elde ederek şampiyonluğa ulaşırız” şeklinde konuştu. Diğer yandan Yalovaspor, Antalya kampındaki son hazırlık maçında İstanbul ekibi BAL temsilcisi Alibeyköyspor ile karşılaşacak.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz