‘PLAY-OFF İÇİN KIRILMA MAÇIMIZDI’ – Kent 77 TvKent 77 Tv
193
25 Şubat 2020 - 8:30
‘PLAY-OFF İÇİN KIRILMA MAÇIMIZDI’

Ligin 20. haftasında evinde Bornova Belediyespor’u 65-55’lik skorla devirerek play-off yolunda önemli avantaj yakalayan Semt77 Yalovaspor’da başantrenör Murat Yolcu ve genç yıldız Alihan Deniz Genç, maçın ardından önemli açıklamalarda bulundu. Play-off için Bornova müsabakasının kırılma maçı olduğunu kaydeden Başantrenör Yolcu, ilk 9 için almaları gereken 7 galibiyetin daha bulunduğunu dile getirdi. Galibiyetin mimarlarında başarılı sporcu Alihan Deniz Genç de takım olarak Bornova karşısında iyi oynadıklarını söyledi.

 

 

Türkiye Erkekler Basketbol Ligi’ndeki ekibimiz Semt77 Yalovaspor’un başantrenörü Murat Yolcu ve genç yıldızı Alihan Deniz Genç, play-off yolunda önemli açıklamalarda bulundu. Bornova galibiyetinin çok önemli olduğuna vuran iki isim iç sahada oynayacakları Konyaspor ve Mamak Belediyesi maçlarını kazanacaklarını dile getirdiler.

 

‘Play-off için kırılma maçımızdı’..

Semt77 Yalovaspor Başantrenörü Murat Yolcu, “Galibiyet güzel bir durum. Evimizdeki avantajımızı kaçırmadık. Takımımız oturuyor. Yükselen formumuz var. Biz buna inandık. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Teknik taktik açıdan da Bornova çok iyi bir takım. Ters gelen bir takım. Genç kadroyu burada evimizde yenmek play-off için kırılma maçımızdı. Faruk Beşok’u geldikten sonra yaptığı bu atılımından dolayı tebrik ediyorum. Gelecek hafta bizim için çok önemli. Bu maçta 90. Yıl Spor Salonu’nu şölen havasına çevirmeliyiz” diye konuştu.

 

‘Almamız gereken 7 galibiyet var’..

Play-off yolunda önemli avantaj yakaladıklarını belirten başarılı çalıştırıcı, “16 galibiyet bizi play-off’a taşıyacak. Hesabımız budur. Şuanda 9 olduk. Bundan sonra almamız gereken 7 galibiyet var. Matematik olarak evimizde oynayacağımız maçları kaybetmezsek hiçbir sorun yok.  Bir tane deplasman galibiyeti gerekiyor. Konya maçı bu yüzden çok önemli. Alihan Deniz Genç için konuşmak gerekirse; son zamanların alttan gelişim kaydeden ve milli takım oyuncusu olarak geldi. Ancak bir duraksama dönemi içine girdi. Burada takım kimyasına uydu. Ağabeyleriyle uyum sağladı. Arkadaşları ona büyük saygı duyuyor. Sahada var gücüyle mücadele ediyor. İlerleyen dönemde inşallah A takıma kadar yükseleceğini düşünüyorum. İç sahada oynayacağımız 2 maçımızı da kazanacağız” ifadelerini kullandı.

 

‘Takım olarak iyi oynadık’..

Karşılaşmayı değerlendiren başarılı oyuncu Alihan Deniz Genç ise şunları söyledi: “Geçen hafta Petkim’e yenildik. Bunun sonrasında üç hafta evimizde oynayacağımız döneme girdik. Bornova ile karşılaştık. Kazanmak istediğimiz maçtı. play-off adına kazanmayı başardık. Takım olarak iyi oynadık diyebilirim. Bornova’ya kalan maçlarında başarılar diliyorum. Maçın önemli anlarında sorumluluk almak özel bir duygu, inşallah böyle devam edeceğim.”

 

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz